Adviseur huisvesting
Arcadis
Amersfoort, NL
3 uur geleden

We komen graag in contact met jou als je interesse hebt in deze functie. Door de huidige situatie en maatregelen rond de COVID-19-crisis voeren we kennismakingsgesprekken via de digitale media.

Op dit moment maken we het tekenen van arbeidsovereenkomsten nog wel afhankelijk van de ontwikkelingen.

Wat ga je doen?

De divisie Gebouwen adviseert opdrachtgevers rond de ontwikkeling, realisatie en beheer van vastgoed. Dat doen we vanuit onze kennis van de primaire processen en de specifieke omgeving van overheden en private partijen.

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we huisvesting- en vastgoedstrategieën, begeleiden we selectie- en tenderprocedures en formuleren we uitgangspunten, zoals programma’s van eisen.

Als gedelegeerd opdrachtgever dragen we daarnaast de verantwoordelijkheid voor het projectmanagement van ontwerp, vastgoed en inrichtingsproces.

Verder ondersteunen we organisaties met omvangrijke huisvesting- en vastgoedportefeuilles bij het bepalen van hun strategie, het beheren van hun portefeuille en de uitvoering van het beleid, met TDD’s, vastgoedstrategie en investment risk management.

Het profiel

Als adviseur huisvesting ben je actief in projectteams bij verschillende projecten waarbij de klant centraal staat en ben je onder andere verantwoordelijk voor :

 • opstellen van (strategische) huisvestingsplannen en programma’s van eisen voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers
 • organiseren en managen van (deel-)projecten : begeleiden en voorbereiden van besluitvorming, managen van adviestrajecten, ontwerp- en uitvoeringsprocessen, bewaken van de financiële en tijdsplanning;
 • het schrijven van offertes;
 • het onderhouden van het klantcontact op management- of directieniveau tijdens en na de werkzaamheden;
 • het opstellen en presenteren van professionele rapportages;
 • Onze ideale kandidaat beschikt over een gezonde drive gecombineerd met ambitie en brede en sterke kennis van huisvesting- en vastgoedstrategieën.

  Het team

  De adviesgroep Building Design & Engineering (BD&E) bestaat uit ongeveer 35 professionals met uiteenlopende specialismen en werkend aan diverse projecten.

  Binnen deze adviesgroep werken we met team van huisvestingsadviseurs met verschillende achtergronden en variërend van junior tot senior.

  We bieden duurzame, intelligente, gezonde en efficiënte oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van huisvesting.

  Naast het ontwikkelen van haalbaarheidsstudies, huisvestings- en vastgoedstrategieën, programma’s van eisen, en werkplekconcepten, helpen we onze opdrachtgevers om hun ambities op bovenstaande zaken te realiseren tijdens de implementatie.

  Wat vragen wij?

  Wij vragen van de adviseur huisvesting :

 • een opleiding op WO niveau bij voorkeur bouwkunde, vastgoedmanagement of gelijksoortig;
 • 3-5 jaar ervaring in het werken binnen huisvestingsprojecten waar je een belangrijke bijdrage aan hebt geleverd;
 • ervaring met het opstellen van integrale huisvestingsplannen, werkplekconcepten, Programma’s van Eisen;
 • goede projectmanagement en consultancy vaardigheden;
 • flexibele instelling en teamgerichte houding;
 • enthousiaste, resultaatgerichte en proactieve houding;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme , waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme , waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier