Accountmanager Inkomen
Rabobank
Utrecht , NL
4 dagen geleden

Ben jij ondernemend en ambitieus? En wil je meebouwen aan een fantastische propositie op het gebied van Verzuim, WIA en eigenrisicodragerschap ZW en WGA?

Dan is team Corporate Insurance op zoek naar jou! We hebben binnen onze mooi club ruimte voor een Accountmanager Collectief Inkomen Corporate Insurance.

Stel je eens voor dat jij bij één van de grootste intermediairs van Nederland komt te werken en de regie hebt op een impactvolle klantportefeuille van één van de teams van Corporate Insurance.

Daarnaast beantwoord je de meest complexe klantvragen en vraagstukken die hiermee samengaan. Als Accountmanager Collectief Inkomen binnen Corporate Insurance heb je frequent klantcontact en ben je verantwoordelijk voor de beheerplanning en de voorbereiding van de strategische gesprekken door de Account Director.

 • Daarnaast voer je zelf de operationele beheergesprekken. Een uitdagende commerciële binnendienstfunctie waarbij jij de regie hebt en de spin in het web bent!Impact creëren Adequaat regie voeren op de bestaande, complexe portefeuille van Collectief Inkomen;
 • Het continue op de hoogte zijn van de laatste veranderingen en ontwikkelingen in het vakgebied om zo onze klanten proactief te verrassen;
 • Het doorvoeren van (veelal unieke) complexe mutaties en veranderingen in de verzekeringsportefeuille;Het doen van analyses op het WIA / ZW en WGA ERD terrein;
 • Het adviseren van klanten op het gebied van verzekerbare risico’s.Met elkaarSamenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Corporate Insurance bundelt de krachten om elke klant de juiste aandacht van de juiste adviseur, op het juiste moment te geven.

  De afdeling Corporate Insurance is verdeeld over sectorteams schade, die bestaan uit account directors, accountmanagers, risk consultants en interne accountmanagers.

  Naast Collectief Inkomen kent de afdeling zes sectorteams, Publiek en Gezondheidszorg, Bouw en Vastgoed, Handel ICT en Dienstverlening, Food, Industrie en Transport en Automotive.

  Daarnaast adviseren we op het gebied van kredietverzekeringen. Rabobank werkt aan het verder verstevigen van haar positie in de grootzakelijke inkomensmarkt.

  Wij werken voor alle sectoren en maken gebruik van de slagkracht en kennis van de sectorteams en die van de relatiemanagers van de bank.

  Met jou erbij als Accountmanager Inkomen staat de teller van het team op 55 collega’s waaronder : Marjolein Freij, Accountdirector Inkomen : Ons team, onze klanten, onze bank.

  Allemaal simply the best! Daar wil je toch gewoon bij horen? Spelen in de Champions League!’ Met jouw talenten Dat klantgerichtheid, plannen en organiseren en communicatiekracht onmisbaar zijn voor de functie Accountmanager Inkomen is logisch.

 • Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent : Hbo werk- en denkniveau met minimaal drie jaar relevante werkervaring in de Grootzakelijke verzekeringsbranche op het gebied van Inkomen;
 • Ruime kennis en ervaring in het adviseren van inkomensrelaties;Een afgeronde opleiding CROV of RVI is een pré;In het bezit van alle relevante WFT-diploma’s (WFT Basis, WFT Schade Particulier, WFT Schade Zakelijk en WFT Inkomen);
 • Inzicht in de corporate inkomensverzekeringsmarkt, kennis van de dynamiek van deze markt en de spelers die binnen deze markt actief zijn;
 • Kennis en ervaring op het gebied van riskmanagement;Het kunnen beoordelen van Adfiz formulieren, offertes, verzekeringsvoorwaarden;
 • Kennis van systemen waaronder Excel en PowerPoint.Bij de RabobankDat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al.

  Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op manieren zoals : Nadenken over de toekomst doen we continu.

  We investeren 3,8 miljard euro in duurzame energieopwekking, zodat generaties na ons in een schonere wereld kunnen leven.

  Wil jij dit ook?De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

 • Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op : Een bruto maandsalaris tussen €3.,21 en €4.,62 (conform schaal 8);
 • Een dertiende maand en vakantiegeld;Een Employee Benefit Budget (10% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou.

 • Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen of een extra storting in je pensioen. Uitbetalen kan uiteraard ook;
 • Flexibiliteit in werktijden en locatie onafhankelijk werken;% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor?

  Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding. Als je hybride werkt dan is een thuiswerkvergoeding ook mogelijk;Een pensioenregeling waar je zelf maar 3,5% aan bijdraagt.

  Laten we kennismaken. Ben jij hem / haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Accountmanager Collectief Inkomen?

  En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Houten.

 • Handig om te weten : Solliciteren kan via de Solliciteer’ button;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier