Hydraulic Engineer Pompen
Stork Pompen
Gorinchem, Zuid-Holland, NL
5 dagen geleden

Ter ondersteuning voor de groeiende activiteiten van Stork Pompen, zijn we op zoek naar een ervaren hydraulic engineer om ons team te versterken.

De succesvolle kandidaat zal zijn bijdrage leveren aan het team door het geven van technische input en knowhow bij pomp gerelateerde uitdagingen en een actieve rol spelen op het gebied van stromingsleer voor Stork.

De functie bestaat voornamelijk uit hydraulische selectie, analyse, ontwerp en testen van een breed scala aan centrifugaalpompen en hun toepassingen zoals ze wereldwijd worden en zijn geleverd door Stork.

De kandidaat zal daarnaast verantwoordelijk zijn voor het definiëren en uitvoeren van R&D projecten op het gebied van vloeistofdynamica in pompen.

Voor de uitvoering van deze taken zal gebruik worden gemaakt van verschillende software, CFD-programma’s en eigen ontwikkelde tools.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Wanneer je solliciteert krijgt je binnen 2 werkdagen een reactie. De procedure bestaat uit twee (online) gesprekken en een assessment gevolgd door een job offer.

Wil je eerst meer weten?

Neem contact op met Thomas Neijens via WhatsApp of bel 0627896940.

Je kan ook mailen op thomas.neijens stork.com

Of kijk voor details op de online vacature :

https : / / careers.stork.com / job / Hengelo-Hydraulic-engineer-pompen-7553-ZP / 847779955 /

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier