Change & Adoption Consultant
HZPC Holland B.V.
Joure, NL
6 dagen geleden

Change & Adoption Consultant

Joure

Betekenisvol zijn is een manier om succesvol te zijn.

Als bedrijf streven we ernaar betekenisvol te zijn in de voedselwaardeketen. Waarde toe te voegen door duurzame aardappelrassen op de markt te brengen.

 • Ervoor te zorgen dat ketenpartners over de hele wereld hun impact kunnen vergroten met onze rassen en ondersteuning. We verbinden ons met '
 • onze' telers en bouwen intensieve relaties met hen op. Dit omdat wij weten dat het verbinden van onze bedrijfsactiviteiten de hoge kwaliteitsstandaard waarborgt van het pootgoed dat wij verkopen.

  Wij onderhouden contacten met klanten, zoals distributeurs, de fritesindustrie, verpakkers .... met de intentie om hun zakelijke uitdagingen te begrijpen.

  Wij zijn er trots op oplossingen te vinden in de gehele waardeketen en te weten dat zoveel consumenten dagelijks voedsel eten waaraan wij hebben bijgedragen.

  Dit alles zal niet veranderen.

  Waarom hebben we jou nodig?

  Ons bedrijf is gegroeid en zal blijven groeien. Interne processen zijn herzien en we implementeren een nieuw ERP-systeem om onze groeiende bedrijfsactiviteiten en nieuw ontworpen processen te ondersteunen.

  Een toegewijd projectteam begeleidt ons naar nieuwe manieren van werken. Een van de pijlers van het programma is "Change management".

  Wij hebben jouw expertise en coaching nodig om ons aan te passen en nieuwe manieren van werken te omarmen.

  Kun jij ons helpen?

  Jouw bijdrage is om ons te helpen een veranderingsstrategie op te stellen, zodat we komende veranderingen kunnen omarmen.

  Om ons te helpen verder te bouwen aan de mindset van continue verbetering en aanpassing aan veranderingen. Met jouw ervaring (als consultant) en expertise (in verandering / adoptie) kunnen we een aanpak co-creëren die effectief en hands-on is.

 • Van een strategie, tot het ondersteunen van het management en de daadwerkelijke ontwikkeling van ons - de HZPC collega'
 • s - door vormgeven van leer- en adaptieleerlijnen.

  Ben jij de aangewezen persoon om ons daarin te begeleiden? Reageer dan via het sollicitatieformulier . In het komende jaar verwachten we dat je begeleiding nodig is voor 2 dagen per week.

  Je kunt contact met mij opnemen via koenraad.witteveen hzpc.nl of 06 - 20 44 84 06. Kijk op https : / / werkenbijhzpc.nl / over-ons voor meer informatie over de organisatie.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier