Begeleider Groesbeek, Limburg, Brabant
Pluryn
Nijmegen
1 dag geleden

Dit is jouw werkdag

Bij de start van je dienst lees jij de rapportages van je collega’s. Ook praat je bij met de begeleiders van de vorige dienst over wat er in je afwezigheid gebeurd is.

Je maakt een rondje over de woongroep en zorgt ervoor dat het programma van die dag draait. ’s Middags heb je een gesprek met de gedragswetenschapper om de doelen van je cliënt vast te stellen.

Je neemt die doelen op in je behandelplan en stelt vast hoe jij het team van begeleiders inzet voor de verwezenlijking ervan.

Daarna heb je een-op-eengesprekken met je cliënt, haar zus en man om iedereen mee te nemen in de nieuwe ontwikkelingen van het behandeltraject dat je uitzet.

Aan het einde van je dienst leg je de gebeurtenissen vast in je dagrapportage.

Dit ben jij

Jou blazen ze niet zomaar omver. Je vertrouwt op je eigen kunnen, omdat je weet waar jouw kwaliteiten liggen. Als sommige competenties nog om extra aandacht vragen, dan weet je dat van jezelf en geef je dat aan.

Mensen weten wat ze aan je hebben. Jij staat namelijk dicht bij jezelf en weet om te gaan met je emoties. Je kent je eigen grenzen en ook die van de mensen om jou heen.

Situaties schat je vaak goed in met een sterke intuïtie als richtingaanwijzer.

Bij de locaties zoeken we begeleiders en persoonlijk begeleiders.

Dit ben jij als begeleider : Denken vanuit oplossingen is jouw manier van werken. Jij zet je het liefst in voor met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met gedragsproblematiek, omdat je het beste naar boven wilt halen bij onze cliënten.

Je vind het mooi om (kleine) stapjes in hun ontwikkeling te zien en daaraan een bijdrage te leveren. Samenwerken in een gezellig dynamisch team lijkt jou een mooie uitdaging.

Dit ben jij als persoonlijk begeleider : Als persoonlijk begeleider heb jij een belangrijke verantwoordelijke rol voor onze cliënten.

Jij zorgt er mede voor dat de cliënten stapjes voorwaarts maken. Hoe mooi is het dat jij jouw toegevoegd waarde kan laten zien en voelen! Je vervult voor enkele (jong) volwassenen de rol van persoonlijk begeleider en voert de regie in de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen.

Je voert begeleidingsgesprekken en onderhoudt, samen met de cliënten, hun sociale netwerk door bijvoorbeeld contact te hebben met ouders / verzorgers.

De behandeldoelen zet je, samen met de cliënt, om in concrete werkdoelen. Iedere client werkt met een eigen toekomstplan waarbij ze zelf de regie hebben om met stapjes hun dromen te verwezenlijken.

Denk hierbij om over een aantal jaren een stap te maken richting ambulant wonen. Kortom een functie waarbij de kleine stapjes van onschatbare waarde zijn.

Dit heb jij

 • Hbo- of mbo-opleiding richting zorg bijvoorbeeld SPW, MMZ, SPH of Social Work, of bent bereid hier een opleiding voor te volgen;
 • Ten minste recente stage ervaring met een complexe doelgroep in een woonsetting;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Een stevige mentale en fysieke weerbaarheid, geduld en doorzettingsvermogen;
 • Interesse in een functie voor 16-36 uur per week.
 • Wij zijn Pluryn

  Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren.

  Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag.

  Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

  Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen de er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien.

  Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijgt je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn.

  Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

  Dit biedt Pluryn

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 35 of 40 als begeleider en als persoonlijk begeleider word je ingeschaald in functiegroep 40 of 45 ;
 • Een 13e maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Oneindig veel ontwikkelmogelijkheden;
 • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld je sport abonnement of een elektrische fiets.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier