IC verpleegkundige voor vast dienstverband Utrecht
Highcare
Utrecht
4 dagen geleden

Je werk bestaat uit

Als IC verpleegkundige verzorg je patiënten die in een levensbedreigende situatie verkeren. Je houdt de patiënt nauwlettend in de gaten zodat je snel in kunt grijpen in acute situaties.

Tijdens een reguliere werkdag bewaak je meerdere patiënten waarbij je veel werkt met apparatuur om zo onder andere de ademhaling, hartslag, lichaamstemperatuur en bloeddruk te meten.

Aan de hand hiervan bepaal je of er extra stappen genomen moeten worden. Daarnaast voer je de reguliere verpleegkundige werkzaamheden uit zoals het inbrengen van infusen en verzorgen van wonden.

Kortom, een dynamische veelzijdige functie waarbij de patiënt voorop staat!

Wat verwachten wij van jou?

 • MBO / HBO verpleegkundig diploma en specialisatie IC
 • BIG geregistreerd
 • Recente werkervaring op een IC
 • De volgende karaktereigenschappen typeren jou; flexibel, enthousiast, communicatief vaardig, collegiaal, sociaal en een doorzetter!
 • Analytisch vermogen en stressbestendig, ook in onverwachte situaties
 • Reizen is voor jou geen probleem
 • Wat bieden wij jou

  Voor onze zorgprofessionals heeft Highcare vele mogelijkheden door het hele land. Wij matchen je met het werk dat aansluit op jouw expertise.

  Je kunt op verschillende plekken een kijkje nemen en doet veel werkervaring op waardoor je snel overal inzetbaar bent. Natuurlijk bepaal je zelf waar, wanneer en hoe veel je werkt.

  Losse diensten of een langere periode op één plek? Bij ons is het allemaal mogelijk! Voor veel functies hebben wij ook de mogelijkheid voor een vast contract met bijkomende voordelen.

  Denk aan een eindejaarsbonus, leaseauto, leuke teamuitjes en nog veel meer!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier