Fellow Mammoradiologie
VU medisch centrum
Amsterdam, Netherlands
11 uur geleden

Wat ga je doen

De afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde van het Amsterdam UMC heeft per eind 2020 een vacature voor een fellow mammaradiologie.

Het fellowship mamma vindt plaats binnen het Amsterdam UMC met standplaats locatie VUmc en kenmerkt zich door een intensief contact tussen de teamleden van het hele mammateam en de prettige korte lijnen met de klinische collegae.

De klinische werkzaamheden bestaan uit minimaal 60% mammaradiologie, conform het NVvR erkend fellowship, en beslaan de volle breedte van de mammaradiologie waaronder ook het uitvoeren van MRI geleide biopten en de contrast mammografie.

Er is persoonlijke supervisie door ervaren mammaradiologen, duidelijke ontwikkelingsmogelijkheid, veel verantwoordelijkheid en een goede interactie met de staf.

Vanzelfsprekend is onderwijs aan differentianten, AIOS, co-assistenten, studenten en laboranten onderdeel van de aanstelling.

Wij bieden een aanstelling van 0.8-1.0 fte. en afhankelijk van het tijdens de radiologie-opleiding gekozen differentiatieprofiel, kan het fellowship één of twee jaar duren.

bij een fulltime aanstelling). Je draait mee in dienstenpool van fellows.

Wat we van je verwachten

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken radioloog. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je bent bekend met de rol van de radioloog in het multidisciplinair overleg en kan daar actief invulling aan geven. Je bent gewend om punctueel en accuraat te werken.

Waar ga je werken

De afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde, waarbinnen de mammaradiologie is gevestigd, is aanwezig op de locaties VUmc en AMC van Amsterdam UMC en heeft op hoog academisch niveau een zeer intensieve samenwerking met alle poortspecialismen op het gebied van patiëntenzorg en het wetenschappelijk onderzoek.

Je standplaats is locatie VUmc; afhankelijk van de werkzaamheden bestaat ook de kans om te werken op locatie AMC. Uitwisseling en rouleren tussen de beide locaties vindt in toenemende mate plaats.

Wat we je bieden

Salarisschaal MS : 6158 tot 7371 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

 • Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Wil jij weten wat je gaat verdienen?
 • Bereken dan hier jouw netto salaris (onder voorbehoud).

 • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. VUmc draagt 70% van deze premie bij.
 • Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten en bieden daarnaast een fietsregeling.
 • Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website.

  Een screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is voor iedere nieuwe medewerker verplicht.

  De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit VUmc zodra de nieuwe medewerker is aangesteld.

  Klik hier voor meer informatie over de screeningsprocedure en of deze op jou van toepassing is.

  Bijzonderheden

  Na selectie kunt u worden uitgenodigd voor gesprekken met de mammosectie en met het hoofd van de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde.

  Wij verzoeken u referenties op te geven.

  Bel ons gerust!

  Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met mw. Drs. K. Duvivier of mw. Drs. L. Schijf , via 020-444 0362.

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Brend de Jong, corporate recruiter , via 020-4448704.

  Je kunt uiterlijk tot en met 20 oktober 2020 solliciteren via de button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Herinner mij Solliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier