Uitdagende baan als operator
Pro Industry
Groningen, Groningen
19 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij je verder ontwikkelen binnen de chemische branche? Ben jij daarnaast een operator die ervaring heeft op verschillende vlakken (mechanische en paneel)?

Wil jij je niet gaan vervelen en ben je daarom op zoek naar afwisseling en uitdaging? Wil jij als operator een grote verantwoording en heb jij ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Ben jij daarnaast perfectionistisch en begrijp jij dat in de chemie secuur gewerkt dient te worden? Dan ben jij de ervaren operator die wij zoeken! Solliciteer nu!

Als procesoperator zal jij niet alleen maar bezig zijn met één machine. Daarnaast bevat deze functie meer dan alleen maar het controleren van een scherm.

Jij zal regelmatig je handen uit de mouwen moeten steken om het productieproces te optimaliseren. Ook houd jij je bezig met :

 • Het onderhouden en waar nodig bijspringen tijdens het productieproces.
 • Eerstelijns storingen oplossen.
 • De onderdelen van de productiemachines verwisselen.
 • Capaciteiten in de gaten houden en op juiste hoeveelheden zetten.
 • Volgen van productieorders en het aansturen van de bijbehorende processen.
 • Verschillende variabelen bijhouden, analyseren en bijsturen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier