Tandarts
Prime Dental Alliance
Alphen a/d Rijn
7 uur geleden

KIES Voor Mondzorg Onder Narcose in Alphen a / d Rijn is al acht jaar een vertrouwd adres voor patiënten die om uiteenlopende redenen een bezoek aan de tandarts spannend vinden.

Vanuit het hele land melden patiënten zich bij KIES om behandelingen te ondergaan die normaal gesproken niet onder narcose worden uitgevoerd.

Bij deze gerenommeerde kliniek binnen onze alliantie liggen mooie kansen voor een tandarts, met de mogelijkheid om opgeleid te worden tot anesthesie tandarts.

Het betreft een functie voor 2 dagen in de week en zowel een samenwerkingsverband in loondienst als op ZZP-basis is bespreekbaar.

We zorgen voor goede ondersteuning door gezellige, ervaren en deskundige collega’s, zodat jij je kunt focussen op de best mogelijke zorg aan je patiënten.

Nicole Maathuis Jouw contactpersoon Hiernaast vind je een mooie vacature. Ben je geïnteresseerd? Dan kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden voor een carrière bij Prime Dental Alliance.

Vind jouw plek bij kies in Alphen a / d Rijn De beste opdrachtgever voor tandartsen in Nederland zijn. Vanuit die ambitie doen wij er alles aan om jou je ambities waar te laten maken.

Dus werk jij graag in loondienst of als ZZP’er in een vast, lokaal team? Wil je leren van én uitgedaagd worden door collega’s, werken met de beste materialen en binnen onze alliantie snel bouwen aan een professioneel én sociaal netwerk?

Dan helpen wij je graag je ambities waar te maken bij een praktijk die bij jou past. Jij bent Een gediplomeerd tandarts BIG-geregistreerd Een innovatieve teamspeler die een hoge kwaliteit in preventie en mondzorg wil leveren Vinkje, vinkje, vinkje?

Dan is de kans groot dat wij wel bij elkaar passen. Laten we nader kennismaken en ontdekken wat jij nodig hebt om de beste versie van jezelf als tandarts te worden.

Denk aan een inspirerende omgeving. Een prettige en open cultuur, waarbinnen samengewerkt wordt aan doelen. Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of specialiseren.

De kans om met je favoriete materialen en middelen te werken. En altijd actief zijn in een omgeving waar het belang van de patiënt centraal staat.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier