Objectleider Offices in Amersfoort
Facilicom Group
Amersfoort
4 dagen geleden

Ben jij het eens met de stelling tevreden medewerkers zijn blije medewerkers ? Motiveer jij een team om het beste uit zichzelf te halen?

Is werkgeluk belangrijk voor jou? Kom je uit de omgeving van Amersfoort? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever van de Business Unit Offices zijn wij op zoek naar een enthousiaste objectleider in Amersfoort.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 07 : 00 tot 12 : 00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 25 uur per week.

Je kunt een Whatsapp berichtje sturen naar Lajla op 0657693382 of even bellen!

Als objectleider in de Business Unit Offices geef je leiding aan jouw team bestaande uit schoonmaak medewerkers. Dit gezellige team bestaat uit 15 collega's die zich elke dag weer inzetten voor een schone en veilige werkomgeving.

Je maakt de personeelsplanning, geeft werkinstructies, draagt kennis over en stuurt waar nodig je collega’s aan. Ook ben je verantwoordelijk voor de urenregistratie en zorg je ervoor dat er voldoende voorraad is van materialen en middelen waarmee schoongemaakt wordt.

Jij zorgt ervoor dat de besproken resultaten behaald worden en weet de verwachtingen van de klant te overtreffen! Je voert evaluatiegesprekken met de klanten en loopt DKS controles op de locaties van jouw medewerkers.

De uitkomsten van deze DKS controles weet je op coachende wijze te delen met jouw personeel. Jij bent de spin in het web tussen Gom, de medewerkers en de klant.

Bij Gom ben je méér dan een objectleider : jij kent de procedures en je weet waar je moet zijn. Je bent het directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft.

Jij bent het visitekaartje van Gom. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als objectleider bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij :

 • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €13,72 en €15,66 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een telefoon en iPad van de zaak;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • passende reiskostenvergoeding;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen.
 • Wie je bent

  Jij bent enthousiast, precies en klantgericht. Je kunt zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  Ook heb je ervaring met leidinggeven en vind je dit ook leuk om te doen.

 • Als objectleider heb jij;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • minimaal 1 jaar ervaring als leidinggevende in de schoonmaakbranche;
 • ervaring met basis computervaardigheden (je weet hoe de mail, Office en een iPad werken);
 • ervaring met klantgesprekken op operationeel niveau;
 • een VOG verklaring die je ons kan overhandigen;
 • een rijbewijs en een eigen auto.
 • Ben jij de objectleider die wij zoeken bij de Business Unit Offices in Amersfoort? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

  Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier