Projectleider assetmanagement (Rail en OV)
Arcadis
Amersfoort, Netherlands
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als projectleider assetmanagement krijg je naast dat je verantwoordelijk bent voor adviestrajecten veel ruimte om inhoudelijk aan de slag te gaan.

Je draagt daadwerkelijk bij aan de advisering in onze spoorprojecten en je kunt je ontwikkelen op het gebied van assetmanagement.

Denk hierbij aan adviestrajecten over systeemintegratie, RAMS studies, implementatie van assetmanagement in organisaties, conditie-analyses en voorspellingen, onderhoudsadvies, data analyses, haalbaarheidsonderzoeken, het ontwerpen van unieke spoorconstructies (wisselcomplexen en beweegbare bruggen) en het adviseren van klanten op strategisch en tactisch niveau.

Arcadis is bij veel projecten de verbindende schakel van de spoorwereld. Dit maakt dat je gaat werken voor een breed scala aan publieke en private opdrachtgevers zoals ProRail, regionale vervoerbedrijven en spooraannemers.

We werken samen met andere specialisten en adviseurs aan complexe vraagstukken binnen het spoorsysteem.

Je standplaats Amersfoort is het internationale kenniscentrum Rail binnen Arcadis. Dit houdt in dat het team assetmanagement internationale expertise levert en hierin een steeds belangrijkere rol inneemt.

Nieuwsgierig naar dynamische en actuele projecten waar jij je energie voor kunt inzetten? Hieronder geven we er een aantal waar we als team momenteel aan werken :

 • We verbeteren het onderhoud aan het spoor samen met onze partner Dura binnen ASSET Rail, waarmee we diverse onderhoudsgebieden van ProRail hebben;
 • Ons team heeft vaak een belangrijke rol in de advisering over systeemintegratie en life cycle beslissingen binnen grote spoorvernieuwingsprojecten die we als Arcadis doen;
 • Risico-analyses en advisering over levensduurverlenging van spoorinfra, veelal voor ProRail.
 • Wat vragen wij?

  Voor de vacature zijn wij op zoek naar een verbinder met netwerkvaardigheden. Je bent proactief, besluitvaardig en oplossingsgericht. Jouw profiel :

 • Afgeronde hbo of academische opleiding technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of civiele techniek;
 • Minimaal 5 jaar ervaring met assetmanagement;
 • Ervaring in projectleiding;
 • Ervaring of affiniteit met de rail projecten en opdrachten;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden als ook de goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Wat bieden wij?

  De adviesgroep Assetmanagement Rail en Data Analyse (30 medewerkers) bestaat uit twee teams : Assetmanagement Rail en Data Analyse.

  Je komt te werken in het team Assetmanagement Rail. Het andere team, Data Analyse richt zich op advisering over alle assets met doel slimmer en beter benutten van alle data hierover en onze klanten meerwaarde te bieden.

  Het team bestaat uit een goede mix van, relatief veel junior, mannen en vrouwen samen werkend in een open en dynamische werksfeer met volop ruimte voor overleg, het individu en ontwikkeling van jezelf en het team.

  We heten je welkom binnen een groeiend team van ca. 15 adviseurs, specialisten en projectondersteuners die zich met het vakgebied assetmanagement bezighouden.

  Samenwerking binnen ons eigen team en ook daarbuiten is daarbij van groot belang. De kwaliteit van ons werk en flexibiliteit om verder te kunnen denken dan de vraag die ons wordt voorgelegd, zijn onze belangrijkste onderscheidende eigenschappen.

  Het team bestaat uit initiatiefrijke en resultaatgerichte mensen die graag vernieuwend bezig zijn binnen hun vakgebied.

  Wil je weten wat assetmanagement voor Arcadis betekent? We hebben hierover interessante informatie voor je verzameld :

 • De website van Operate & Maintain
 • Lees de blog van collega Marc Hartsema
 • Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Improving quality of life is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

  Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier