Belastingadviseur
Visser & Visser
Doetinchem, GE, Netherlands
4 dagen geleden

Bij Visser & Visser in Doetinchem ga je, samen met jouw collega’s, meebouwen aan ons nieuwe kantoor, een interessante klantenkring en een inspirerende cultuur.

Met je commerciële instelling ben je ook van waarde bij het uitbreiden van onze klantportfolio. Een uitdagende en verantwoordelijke positie dus.

Je bent zelfstandig sterk, maar ook als teamplayer. In de laatste drie jaar zijn wij tweemaal uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening.

Wat ga je doen?

Als Belastingadviseur maak je onderdeel uit van het fiscale team van Visser & Visser. In totaal hebben we 40 collega’s verspreid over verschillende vestigingen.

Je weet kansen te signaleren bij bestaande relaties en geïnteresseerde prospects om te zetten in nieuwe opdrachtgevers. Samen met je collega’s heb je één keer per twee weken vaktechnisch overleg zodat je altijd op de hoogte blijft van jurisprudentie en wetgeving.

Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een teamspeler. Met jouw sociale en communicatieve vaardigheden, breid je jouw (klanten)netwerk uit.

Daarnaast vind je het leuk om jouw kennis over te brengen op junior medewerkers en weet je hoe je een winnend fiscaal team om je heen kunt bouwen.

Wie ben jij?

Je bent assertief en neemt graag het initiatief : als je een goed idee hebt werk je deze uit. Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een teamspeler.

Je bent niet bang om de verantwoordelijkheid te nemen en kansen aan te pakken wanneer ze zich voordoen. Daarnaast ben je gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen en streef je ernaar onze klanten de beste service en adviezen te geven.

Waar kun je op rekenen?

Je komt te werken in een gedreven en hecht team met hart voor het fiscale vakgebied. We helpen elkaar waar nodig en stimuleren elkaar het beste uit ons vak te halen.

Bewuste aandacht hebben we niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers. Successen worden gevierd, want zonder jou groeit Visser & Visser niet.

Een goede band met je collega’s vinden we belangrijk, dus lunchen we vaak samen of halen buiten een frisse neus. Ook buiten werktijd zijn er soms activiteiten waar we aan onze teambuilding blijven werken.

Visser & Visser : full service met aandacht

Bij Visser & Visser staan we voor het ondernemerschap : samen met zo'n 390 medewerkers helpen we onze klanten met de inzet van onze professionaliteit, ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht.

Iedereen met wie we contact hebben, van klanten en relaties tot collega’s, behandelen we zoals we ook zelf behandeld willen worden.

We doen niets op de automatische piloot, omdat we het altijd zo hebben gedaan , maar zijn altijd nieuwsgierig naar hoe nog beter kan.

We geloven dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten : ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en net zo gedreven als wij.

Van medewerkers en stagiairs krijgen we de feedback dat er bij Visser & Visser een fijne werksfeer heerst, je bij ons geen nummer bent , er altijd ruimte is voor persoonlijke aandacht en oog voor de menselijke maat.

Met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar zijn we een relatief jong bedrijf, en dat merk je. Het zit in onze aard om respectvol met elkaar, onze opdrachtgevers en ethische dilemma’s om te gaan.

Zo houden we bijvoorbeeld ook in drukke tijden rekening met de mens achter de medewerker.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier