Machine operator
USG - Start People
Zoutkamp, NL
23 uur geleden

Bedrijfsomschrijving

Door meer dan 100 jaar ervaring als garnalenleverancier is Heiploeg uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie binnen Europa.

Het bedrijf wordt gedreven door kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van hypermoderne technieken en heeft Heiploeg de ambitie om uit te bereiden.

Dit biedt jou als machine operator de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Zoutkamp is makkelijk te bereiken vanuit Groningen, Leeuwarden en Drachten.

Functieomschrijving

Op zoek naar een fulltime functie voor langere tijd met kans op een vast dienstverband, waar je per direct aan de slag kan?

Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

In de functie van machine operator ben jij verantwoordelijk voor het productieproces van, de aan jou toegewezen, verpakkingslijn.

Op de verpakkingslijn worden verschillende soorten schelp- en schaaldieren verpakt en elke soort vraagt om een andere verpakking.

Daarom zal jij je dagelijks bezig houden met :

 • Aanroepen, verwerken en afsluiten van productieorders;
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles en administratieve handelingen;
 • Ombouwen van de lijn, machines instellen en storingen oplossen;
 • Analyseren van de storingen en dat communiceren met afdelingsleiding en technische dienst;
 • Instructies geven aan de medewerkers die aan de lijn werken.
 • De schelp- en schaaldieren worden koelvers (0 tot 4 graden Celsius) geleverd. Om dit voor elkaar te krijgen wordt zowel de transport als de productievloer tempratuur zo dicht mogelijk bij de 0 graden gehouden.

  Je kan je dus voorstellen : het is koud op de productievloer, maar gelukkig kun jij je daar naar kleden.

  Als machine operator zal je gaan werken op basis van ploegendienst. Afhankelijk van de afdeling waarop jij gaat werken, werk jij in een 2- of 3 ploegen systeem.

  De werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag, waarbij de werktijden van 06 : 00 tot 14 : 00 / 14 : 00 tot 23 : 00 / 23 : 00 tot 06 : 00 zullen zijn.

  Wanneer jij in de nachtdienst werkt, dan werk jij van zondag t / m donderdag.

  Functie-eisen

  Om in aanmerking te kunnen komen voor de functie van machine operator is het belangrijk dat jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteitsbesef hebt.

  Jij bent te kenmerken als een proactieve, enthousiaste en positieve medewerker. Met deze eigenschappen probeer jij het beste uit je dag te halen en streef jij naar resultaat.

  Daarnaast beschik jij over :

 • Aantoonbare technische affiniteit;
 • Recente ervaring binnen een productieomgeving;
 • MBO werk- en denkniveau.
 • De werkzaamheden als machine operator vragen lichamelijke inspanning, waardoor een goede gezondheid en een goede lichamelijke conditie noodzakelijk zijn.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het betreft een fulltime functie, waarbij op uitzendbasis bij Heiploeg aan de slag gaat. Laat jij zien wat je waard bent?

  Dan liggen er voor jou kansen en mogelijkheden voor de toekomst, waaronder door te groeien in functie en een contract voor onbepaalde tijd bij Heiploeg.

  Verder kun jij rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris tussen de €12 en €13 euro per uur.
 • Ploegentoeslag van 20% over de late dienst en 35% over de nachtdienst.
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding van max. €10 per dag.
 • Ook bieden wij jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; we hebben voor onze flexkrachten meer dan 100 online trainingen beschikbaar.

  Je kunt hier onbeperkt van gebruik van maken zonder dat je hiervoor hoeft te betalen!

  Heb jij na het lezen van deze vacature zin gekregen om bij Heiploeg aan de slag te gaan? Upload dan jouw cv en motivatiebrief middels de button.

  Wij zien jouw reactie graag tegemoet. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 058-2983400

  Sollicitatieprocedure :

 • 1. Na je sollicitatie word je binnen 2 werkdagen gebeld door een medewerker van Start People die met jou de vacature bespreekt;
 • 2. Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek als deze van beide kanten positief is word je na een referentiecheck voorgesteld bij Heiploeg.

  3. Je gaat vervolgens op gesprek bij Heiploeg en je wordt rondleiding binnen de fabriek. Dat is pas sfeer proeven!

  4. Is je gesprek goed verlopen en is het een match? Dan mogen wij je feliciteren met je nieuwe baan!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier