Uitvoerder Wegen - GelreGroen ViA15
bouwhuysch
Arnhem, NL
6 dagen geleden

Voor dit uitdagende project van GelreGroen zijn wij op zoek naar een Uitvoerder Wegen.

Jij zal onderdeel uit gaan maken van een belangrijke ontwikkeling in de verbetering van de doorstroom en leefbaarheid rond de A12 en A15 : project ViA15.

Als Uitvoerder Wegen ben je verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van het aan jou toegewezen deelproject.

Dit doe je door materiaal, materieel en mensen zo effectief en efficiënt mogelijk te organiseren. Jij wilt graag een mooi deelproject neerzetten.

Je bent verantwoordelijk voor het motiveren en coachen van je collega’s, het bewaken van de veiligheid en natuurlijk voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Na afloop van het project zal je altijd trots over jouw gedeelte van de A12 bij Arnhem rijden

Jouw skills

 • Een hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring in voorbereiding en opstart van (groot) werk;
 • Eigenaarschap kunnen nemen gericht op maakbaarheid en financiële bewaking;
 • Vakvolwassenheid met relevante werkervaring op grote (bij voorkeur DBFM) projecten in een vergelijkbare rol.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  GelreGroen is een consortium van BESIX, Dura Vermeer, Hochtief en van Van Oord. GelreGroen gaat in opdracht van Rijkswaterstaat het project Via15 uitvoeren.

  Project ViA15 gaat de bestaande wegen verbeteren en nieuwe aanleggen over een lengte van meer dan 33 kilometer, met een nieuwe brug met een lengte van meer dan 2,5 kilometer.

  Maar nog meer dan dat, project ViA15 draagt zorg voor de herontwikkeling van een natuurgebied van maar liefst 150 hectare ten behoeve van duurzame ecologische verbeteringen.

  Benefits - Uitvoerder Wegen - GelreGroen ViA15

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als werkvoorbereider.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als werkvoorbereider? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier