Mind Spa Specialist
Rituals Cosmetics
Amsterdam
5 dagen geleden

DOEL VAN DE FUNCTIE

Om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en de kunst van Soulful living ervaart! Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door iedere dag een unieke merkbeleving te creëren voor zowel de klant als je collega’s.

Jij neemt klanten inhoudelijk mee voor een persoonlijke reis die het welzijn bevordert.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van boekingen en klantervaring te overtreffen.
 • Je zorgt ervoor dat de Mind Spa er altijd op-en-top uit ziet en dat bezoekers optimaal geïnformeerd, enthousiasmeert en begeleid worden in hun experiences.
 • Je levert excellente service aan onze klanten en handelt hierin volgens het Rituals DNA.
 • Je vervult een voorbeeldrol, legt de lat hoog en wilt meedenken in het constant verbeteren van de eerste Mind Spa ter wereld
 • Je bent onderdeel van het House of Rituals team, House of Rituals is onze Flagshipstore in het centrum van Amsterdam.
 • Je rapporteert aan de Mind Spa Floor Manager.
 • Voor jou als Mind Spa Specialist is er een belangrijke faciliterende en commerciële rol in onze Mind Spa weggelegd. Jij werkt als specialist om bezoekers de weg te wijzen in onze Mind Spa en mee te nemen voor een persoonlijke reis om het welzijn te bevorderen.

  Je maakt makkelijk contact met klanten en je helpt altijd op een vriendelijke manier, met aandacht en met een glimlach. Jij beantwoordt alle inhoudelijk vragen en brengt jouw kennis over.

  Jij weet klanten te enthousiasmeren over de experiences die worden aangeboden worden via de nieuwste technologie. Ook begrijpt je de wetenschappelijke achtergrond van stress, mentale ontspanning en de relatie tot het brein & lichaam.

  De Mind Spa is onderdeel van House of Rituals en jij bent in staat de link te maken tussen de verschillende vloeren binnen dit concept.

  Kortom : Jij bent een stijlvolle, commerciële en servicegerichte aanwinst voor het House of Rituals team!

  WAT BRENG JIJ MEE?

 • Ervaring en / of een opleiding in holistische geneeskunde is een must.
 • De juiste dosis commercie! Jij begrijpt dat het in de spa draait om boekingen, verkoop, maar dat klanttevredenheid ons het meeste waard is.
 • Een authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid : jij maakt onze klanten én collega’s blij.
 • Communicatief en organisatorisch sterk : je durft lef te tonen, denkt in oplossingen en maakt makkelijk contact met anderen.
 • Technisch onderlegt : jij staat te springen om met de nieuwe technologie aan de slag te gaan.
 • Aantoonbare affiniteit met het onderwerp mentale ontspanning.
 • Ervaring met meditatie, yoga & adem-training.
 • Flexibel inzetbaar : jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken.
 • Eerlijkheid : tegenover jezelf en anderen. Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

  Dit is onderdeel van de procedure.

  Rituals biedt jou een uitdagende en veelzijdige rol in een jong en enthousiast team. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te ontwikkelen.

  Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt een ambitieuze en prettige werksfeer. Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben we een onboardingprogramma genaamd Get Ritualized’, dit geeft je een vliegende start aan het begin van jouw carrière.

  Daarnaast hebben wij een speciale Rituals Academy, waarin wij verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aanbieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier