Medewerker Klantenservice bij Feenstra, Lelystad
Randstad
Lelystad, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Stonden jouw baantjes tot nu toe in het teken van contact met mensen? Was je bijvoorbeeld kledingverkoper, stond je in de bediening of was je host?

Wil je je hieraan graag verder ontwikkelen? Mooi! Bij Feenstra kunnen wij jou een mooie opstap geven bij de klantenservice!

Het bedrijf : Feenstra

Feenstra probeert wonen voor iedereen een beetje leuker te maken. Zij zijn leverancier van onder andere verwarmingstechniek, boilers, beveiliging en zonnepanelen en marktleider op het gebied van installatietechniek.

In totaal zijn er 800 medewerkers op de weg die in totaal 800.000 huishoudens bedienen! In 2001 is Feenstra overgenomen door Nuon en samen met hen werken zij sindsdien aan een betere en duurzame wereld.

Klanttevredenheid staat bij hen hoog in het vaandel, daarom staan zij 24 uur per dag klaar voor hun klanten.

Jouw taken :

Jij bent de redder in nood voor alle koude douches! De eerste hulp die kan helpen bij een niet werkende verwarming! Werken bij Feenstra is betekenisvol : wanneer je iemand kan helpen aan een warme douche na een fietstocht in stortregen krijg je échte waardering.

Hier leer je veel over de verschillende cv ketels, verwarming en zonnepanelen. Lukt het niet in een keer via de telefoon?

Jij hebt een team met monteurs die je kan inschakelen om ter plekke de ketel te bekijken. Via telefoon, mail en later ook chat verleen jij de beste service!

De pluspunten :

 • Je krijgt een uitgebreide training waar jij veel kennis opdoet over de verschillende systemen waarmee je werkt bij Feenstra.
 • Daarnaast heb je een eigen buddy voordat je gaat bellen, zo weet je zeker dat je voorbereid de lijn in gaat!

 • Je blijf jezelf ontwikkelen : bij Feenstra leer je, wanneer je hier aan toe bent, nieuwe skills zoals bijvoorbeeld klantenservice via de chat of je breidt jouw kennis uit naar de meer complexere klantvragen.
 • Flexibele werktijden en shifts mét toeslagen! Dit zorgt ervoor dat een baan als klantenservice medewerker bij Feenstra goed te combineren is met een studie, sport of zorgtaken.
 • De openingstijden zijn van 06 : 00 tot 23 : 00 op maandag tot en met zondag. Deze functie is voor 24-32 uur of 32-40 beschikbaar, je zult in de zomer en winter op het minimale en maximale aantal uren ingepland worden.

  Spreekt dit je aan? Check nog even de volgende zaken :

 • Je bent beschikbaar voor de 6 weken (bijna) fulltime training vanaf 7 oktober (doorbetaald ;))
 • In de avond of in het weekend werken schrikt jou niet af. Mooi meegenomen : je krijgt toeslagen 30% in de avond en in het weekend 40% tot 80%
 • Je hebt geen vakanties gepland in de periode van oktober tot en met april.
 • Je hebt een MBO 4 diploma op zak, of bent bezig met het afronden van deze opleiding.
 • Bij voorkeur beschik je over een auto, gezien de locatie van de klantenservice.
 • Ben jij warm geworden van deze vacature en verzorg je graag een warme ketel voor een ander? Mooi! We zien dan graag jouw sollicitatie tegemoet.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier