Stageplaats Merchandising
PLOPSA INDOOR COEVORDEN
Niet bekend
1 dag geleden

Beschrijving

Plopsa, de themaparkendivisie binnen Studio 100, baat momenteel 7 parken uit. Het gros van de activiteiten is gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne en Plopsa Coo , het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de gethematiseerde waterpretparken Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannut .

Naast de pret- en waterparken beheert Plopsa ook de externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shop en het Proximus Theater in De Panne.

Met opening van het Plopsa Hotel in De Panne worden ook de eerste stappen naar verblijfstoerisme gezet.

Ook internationaal is de Plopsa Group actief. Zo opende het bedrijf in 2010 haar eerste park in Nederland, Plopsa Indoor Coevorden, en werd in Duitsland het themapark Holiday Park overgenomen.

In Polen Majaland Kownaty een succesvolle samenwerking met een Nederlandse investeringsmaatschappij.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Het attractieaanbod in de bestaande pretparken zal de volgende jaren verder aangevuld worden met diverse nieuwigheden én ook het aantal locaties waar Plopsa actief is zal uitbreiden.

Een greep uit de aankomende projecten : het gloednieuwe themapark Plopsa Station Antwerp in station Antwerpen-Centraal, een overdekt themagedeelte rond Bumba in Plopsaland De Panne, een vakantiedomein op de site in De Panne, een derde Plopsaqua-waterpark, een overdekt Majaland-pretpark in de Poolse hoofdstad Warsaw en zoveel meer.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving.

Ze ontvangen meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar.

Binnen het team Merchandising in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar enthousiaste stagiairs om het team te vervoegen.

Takenpakket

 • Als winkelmedewerker (verkopen, etalages, inrichting,..) : je gaat meedraaien op de winkelvloer, je gaat de klanten bedienen op een vriendelijke manier, je zorgt ervoor dat de winkels er zo goed en mooi mogelijk uitzien en dat alles wordt aangevuld en een alarm krijgt en zeker ook geprijsd wordt
 • Als magazijnier verzorg je volgende taken : bestellingen klaarmaken, leveringen controleren en uitpakken, overboekingen, afboekingen, etc.
 • verwerkingen in het systeem van de stock), helpen klaarmaken van de bestellingen voor alle parken, inclusief het verwerken van de inkomende leveringen, leren werken met het systeem dat we in het magazijn gebruiken om onze artikelen over te boeken

  Profiel

  Wens je veel bij te leren van verschillende taken? Dan kan je kennis maken met alle merchandisingtaken die zich afspelen binnen het Plopsa-Park, elke dag opnieuw een grote uitdaging.

  Als winkelmedewerker heb je een vlotte kennis van het Nederlands en het Frans nodig. Bij het profiel van magazijnier mag er geen schrik zijn voor de fysieke arbeid die te verrichten valt en is het oog hebben voor orde en structuur noodzakelijk.

  Voor alle functies is een flexibele ingesteldheid belangrijk en een positieve uitstraling van jou naar onze bezoekers!

  Wij bieden

  Je krijgt een Teamkaart waarmee je vrije toegang hebt tot alle Plopsa-parken inclusief Plopsaqua De Panne. Bovendien krijg je 50% korting op eten en drinken in verschillende horecapunten in de Plopsa-parken.

  01.07.2020

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier