QC Specialist Chemie
MSD Animal Health
Boxmeer, Netherlands
1 dag geleden

Job Description

Word jij de nieuwe Rots in de branding voor ons Quality Control team?

Wil jij de verbindende factor zijn tussen het lab, klant en leverancier?

Ben jij in staat om in een complexe omgeving overzicht te houden?

Gaat projectmanagement je goed af?

Welkom in ons team

Quality Control Operations (QCO) is een dynamisch team dat alle Integrated Process Team’s (IPT’s) van onze Animal Health locatie in Boxmeer ondersteunt met het tijdig uitvoeren van alle kwaliteitscontrole testen.

Quality Control Operations is verantwoordelijk voor alle fysische, chemische, biologische en microbiologische testen op vaccin en pharmaceutische finale producten, antigenen, ruwe materialen, API’s en primaire verpakkingsmaterialen binnen Boxmeer.

We hebben een vacature voor een :

Over de functie

De QC Specialist Chemie speelt een belangrijke rol binnen het team en zorgt ervoor dat QC testen kwalitatief goed uitgevoerd worden conform de geldende GMP en safety richtlijnen, inclusief trend analyses om verbetermogelijkheden te signaleren.

We proberen continue onze processen steeds beter te organiseren en verder te verbeteren. Hierbij maken we enthousiast gebruik van verschillende Lean / Six Sigma tools zoals Tiers, kaizens en root cause analyse.

Wij zoeken een ervaren Lab Specialist QC die open staat voor verandering, continue verbeteren, die zelf-kritisch is en denkt in oplossingen in plaats van problemen.

Ben jij een enthousiaste en professionele QC Specialist Chemie? We gaan graag met je in gesprek!

Verantwoordelijkheden

 • Kennisdrager van verschillende test technieken op analytisch chemisch gebied
 • Team leads op tactisch en strategisch gebied ondersteuning bieden
 • Leiding geven of deelnemen aan projecten van correctieve en preventieve acties, verbeterinitiatieven, assay transfer, assay validatie en kalibratie van lab equipment
 • Aanspreekpunt voor de QCO afdeling bij afwijkingen, changes, audits, training, documentatie volgens de geldende GMP procedures
 • Animal Health Divisie

  Onze Animal Health-divisie is een vertrouwde wereldleider in diergeneeskunde, toegewijd aan de gezondheid en het welzijn van dieren.

  Wij zijn een wereldwijd team van professionals die samenwerken om een positief verschil te maken in dierverzorging en de voedselvoorziening van de wereld en hebben een diep gevoel van verantwoordelijkheid richting onze klanten, consumenten, dieren, maatschappij en onze planeet.

  Wij bieden de meest innovatieve producten, diensten en technologieën van onze sector die dienen ter voorkoming, behandeling en beheersing van ziekten bij alle belangrijke soorten landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren.

  Jouw profiel

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding in de laboratorium richting analytische chemie
 • Je hebt minimaal 5 jaar specialistische werkervaring in een GMP-omgeving (Good Manufacturing Practice), bij sterke voorkeur in een (physisch) chemisch QC lab en / of pharmaceutische productieomgeving
 • Je hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid zowel mondeling als schriftelijk (technical writing) in het Engels en Nederlands.
 • Je bent bereid een dienstverband van minimaal 0,8 fte aan te gaan.
 • Wij bieden

  Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent.

  Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden :

 • Een competitief salaris;
 • 35,5 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
 • Incentive Plan;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verschillende trainingsmodules.
 • Wie we zijn

  In de Verenigde Staten en Canada staan we bekend als Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS, en in alle andere landen als MSD.

  Al meer dan een eeuw stellen we ons in dienst van het leven en produceren we geneesmiddelen en vaccins voor veel van de meest uitdagende ziekten in de wereld.

  Ook vandaag de dag blijft ons bedrijf voorop lopen in het onderzoek naar het leveren van innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg en het op een hoger plan brengen van de preventie en behandeling van ziekten die een gevaar vormen voor mensen en dieren wereldwijd.

  Waar we naar zoeken

  In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar dappere uitvinders die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, waardoor doorbraken mogelijk zijn die de komende generaties zullen beïnvloeden.

  We moedigen u aan om uw ontwrichtend denken, samenwerkende instelling en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie.

  Samen gaan we door met het Uitvinden voor het leven, Levens beïnvloeden en ondertussen het Inspireren van uw carrièregroei .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier