Procesoperator 3 ploegen
Synsel Operators
Cuijk, Noord-Brabant, Nederlands
2 dagen geleden
 • Bedrijfsomschrijving : *Locatie : regio CuijkDit productiebedrijf in de verpakkingsindustrie is onderdeel van een grote groep waarmee ze klanten over de hele wereld bedienen met hun producten.
 • Met name door het efficiënt inzetten van hun productiemiddelen wordt er op effectieve wijze geproduceerd en kunnen hun klanten bediend worden met een hoge kwaliteit van service.

  Het verkorten van doorlooptijden, de inzet van verbetermethodieken en technologisch innoveren, zónder kwaliteitsverlies is waar dit bedrijf in vooraan staat.

  Door kennis in eigen huis te hebben wordt er altijd maatwerk geleverd aan hun klanten. Qua cultuur is dit echt een warm bedrijf waar medewerkers jarenlang werkzaam zijn.

  De werksfeer is goed en er is volop ruimte voor ontwikkeling en initiatieven om te verbeteren. Als Procesoperator krijg je dan ook de kans om je te ontwikkelen of een aanvullende opleiding te volgen.

  Je gaat aan de slag in een 3 ploegendienst met een passend salaris tot € 3.400,- per maand.Zoek jij een baan als Procesoperator en ben je woonachtig in de omgeving van Cuijk?

  Dan is dit de baan voor jou!*Functie-inhoud : *Als Procesoperator 3 ploegen ben je verantwoordelijk voor : * het bedienen van de nieuwste geautomatiseerde machines en installaties* het opstarten, instellen en omstellen van de machines* je draagt zorg voor het efficiënt laten verlopen van het productieproces* het verrichten van controles aan de machines en installaties* het bedienen, controleren en regelen van verschillende processen waarbij deze gelijktijdig plaatsvinden * het afnemen van monsters en beoordeling van de kwaliteit van het eindproduct*Functie-eisen : *We zoeken een Procesoperator die flexibel en stressbestendig is, maar ook goed in teamverband werkt.

  Daarnaast breng jij het volgende mee : * mbo werk- en denkniveau* je kunt zelfstandig en in een team werken* je hebt aantoonbare technische affiniteit* je hebt ervaring in een productieomgeving* je beheerst de Nederlandse taal*Wij bieden : *Je krijgt als Procesoperator 3 ploegen een uitdagende en afwisselende functie waarbij je ook veel verantwoordelijkheid hebt.

  Daarnaast krijg je het volgende : * een all-in salaris tussen de € 2.450,- en € 3.400,- per maand, inclusief ploegentoeslag* een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband* goede toeslagen voor het werken in een ploegensysteem* de mogelijkheid voor het volgen van aanvullende opleidingen of cursussen* een open, informeel en persoonlijke organisatie waar de werknemer centraal staat* veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid binnen een leuk team* een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid met veel waardering voor je werk

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier