Ervaren Hoofduitvoerder
Centerpoint
Vlaardingen, NL
3 dagen geleden

Introductie

Jij bent een Hoofd uitvoerder die elke dag weer naar een topprestatie streeft op de bouwplaats. Je werkt graag samen met vaste onderaannemers en weet deze tot het uiterste te motiveren.

Organisatie

De opdrachtgever is een dynamisch bouwbedrijf waar de verantwoordelijkheden diep in de organisatie liggen. Er wordt altijd gestreefd naar optimale kennisdeling en ontwikkelingsmogelijkheden voor de medewerkers.

In alle fases binnen het project wordt met de klant meegedacht bij onder andere het concept, de prijsvorming en het bouwsysteem.

In alle fasen worden de processen en medewerkers ondersteund door stafdiensten op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM), personele zaken (PZ), financieel management en werkenadministratie (FM) en informatie technologie (IT).

Alle projecten worden vanaf het begin tot en met de aftersales (die door service wordt gerealiseerd) uitgevoerd in projectteams.

Functie

Als Hoofduitvoerder ben je eindverantwoordelijk voor het totale project op de bouwplaats. Je werkt natuurlijk nauw samen met je collega’s op alle disciplines in jou team.

Samen zoeken jullie tijdens het hele bouw pro ces, liefst al vanaf de ont wik ke ling, naar mo ge lij ke ver be te rin gen in de werk wij zen.

Je lost pro ble men niet op, maar werkt er aan om deze te voor ko men. Eigenlijk wordt er een manager gezocht voor het op ti maal op elkaar afstemmen van de processen.

Je stuurt de pro ces sen aan op basis van ke ten in te gra tie. Ope ra ti o neel geef je leiding aan het uit voe rings team en de vak lie den.

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk en denk niveau en 3 jaar ervaring als Hoofd uitvoerder. Ervaring met projecten in de woningbouw van minimaal 20 miljoen euro en LEAN bouwen.

Een in no va tie ve kijk op het op ti ma li se ren van pro ces sen en sa men wer king in de keten. Je bent woonachtig in de regio.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode voorafgaand. Daarnaast wordt er een goed salaris geboden naar aanleiding van kennis en ervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier