Pedagogisch medewerker KDV 't Veer regio Tegelen
Spring Kinderopvang
Tegelen, LI, Netherlands
4 dagen geleden

Vandaag ben je vroeg uit de veren want jij opent de locatie samen met een collega. Al vroeg staan de eerste ouders en hun kinderen op de stoep.

Jij zorgt dat iedereen rustig de dag begint en start met het lezen van boekjes. Het is vandaag een stralende dag dus na het fruitmoment gaan de jasjes aan om een frisse neus te halen! Zowel de baby’s als de oudere kindjes genieten van het buitenspelen en het zonnetje.

De eerste slaapjes zijn hierna een feit. De middag bestaat die dag uit knutselen en nog meer buitenspelen want van de zon moet je genieten! Einde middag komen er kinderen bij je zitten.

Juf wat gaan we morgen doen? Ik heb er zo’n zin in! Dit roept bij jou een glimlach op en je zegt; Ik ook!

Wij zijn Spring. Jij ook?

We zoeken collega’s die ook Spring’ in zich hebben. Als medewerker bij Spring kies je voor onze te gekke organisatie en wij kiezen voor jou! De ultieme drive en mentaliteit om elke dag het verschil te maken voor de kinderen, maken ons onderscheidend.

Samen werken we elke dag aan één doel : het leveren van fantastische dienstverlening. Met als belangrijkste resultaat : gelukkige kinderen en ouders!

Deze spirit heb jij ook! Je zoekt een plek waar jij het verschil mag maken. Een plek met vrijheid en verantwoordelijkheid waar jij je thuis voelt.

Natuurlijk kijken wij naar jouw kennis en ervaring maar jouw persoonlijkheid en motivatie zijn minstens zo belangrijk. We bieden mooie kansen in een dynamische, groeiende organisatie.

Kom jij elke dag je eigen verwachtingen overtreffen? Wij zijn Spring. Jij ook?

Een gezellige en inspirerende werkplek

Samen met jouw collega’s zorg je voor een omgeving waar kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Een fijne plek om te spelen, te leren en te ontwikkelen en voor jou een inspirerende, warme werkplek met betrokken collega’s.

Met oprechte aandacht en interesse in elkaar. Waar geen dag hetzelfde is. Met jouw team en met de kinderen maak je van iedere dag een feestje. Wie wil dat nou niet?

Wat bieden wij jou?

 • Enthousiaste, energieke collega’s en een bruisende organisatie volop in ontwikkeling;
 • een dienstverband van 36 uur verdeeld over 5 dagen in de week;
 • oog voor jouw ontwikkeling door middel van diverse opleidingen;
 • salaris conform CAO Kinderopvang, een zeer goede reiskostenvergoeding en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden!
 • Wat vragen wij van jou?

  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en verzorging van kinderen. Daarnaast stimuleer je kinderen in hun ontwikkeling en help je ze het beste uit zichzelf te halen.

  Je bent onze belangrijkste ambassadeur. Door jouw passie, inzet en kwaliteiten zorgen we ervoor dat ouders bewust kiezen voor Spring Kinderopvang.

  Naast jouw enthousiasme, liefde en geduld, vragen wij ook :

 • Een afgerond diploma (MBO3, MBO4 of HBO) dat jou kwalificeert om te mogen werken in de kinderopvang;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • goede vaardigheden in communicatie met kinderen, ouders en collega’s.
 • Hoe kun je solliciteren?

  Fijn dat je interesse hebt in de vacature en daarmee in Spring! Om te zorgen dat wij weten wie jij bent ontvangen we graag een cv en korte motivatie.

  Deze kunnen je sturen via de button bovenaan de pagina.

  Hoe nu verder?

  Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen zal onze recruiter contact met je opnemen. Dit kan telefonisch of per mail. Bij een uitnodiging voor een kennismaking ontvang je van ons een bevestiging.

  Wij voeren de kennismakingsgesprekken op de locatie waarvoor je hebt gesolliciteerd zodat we je kunnen rondleiden. Het is natuurlijk leuk om te zien waar je komt te werken en wie je collega’s gaan zijn!

  Arbeidsvoorwaarden

  Werken met passie en beleving! Elke dag fijne en gezellige collega’s om je heen en aan de slag op de leukste locaties. We zijn met recht trots op onze organisatie! Kom jij ons versterken?

  Lees hieronder welke goede arbeidsvoorwaarden wij je mogen aanbieden.

  Bij Spring Kinderopvang bieden wij jou een salaris conform cao Kinderopvang . Afhankelijk van je functie, ervaring en opleiding wordt de schaal en trede bepaald.

  Daarnaast ontvang je over dit salaris 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3%.

  Spring kinderopvang heeft een zeer goede reiskostenvergoeding . Voor jouw woon en werkverkeer ontvang je een vergoeding van €0,19 cent per kilometer .

  Maak je kilometers voor dienstreizen is dit een vergoeding van €0,37 cent per kilometer.

  Afhankelijk van jouw situatie en wensen bieden wij je in overleg een contract aan voor vaste uren. Uiteraard gaan we samen voor een langdurig dienstverband en werken we samen naar altijd een contract voor onbepaalde tijd.

  Naast een leuk salaris mag Spring je ook diverse fiscale voordelen aanbieden. Dit kan zijn in de vorm van een fiets, fitnessarrangement, weekendje weg of shoptegoed etc.

  Om te zorgen dat privé en werk goed met elkaar in balans zijn heb je recht op 210 verlofuren op basis van een dienstverband van 36 uur per week.

  Ben je aanvullend verzekerd dan mogen wij jou een maandelijkse tegemoetkoming bieden van €8 per maand op je zorgverzekering.

  Bij Spring werken is een feestje! Vier jij dit feestje graag met bekenden en draag jij zo nieuwe collega’s aan dan staat daar natuurlijk iets tegenover!

  Contact

  Ben je nog steeds enthousiast en geïnteresseerd maar zijn nog niet al je vragen beantwoord na het lezen van de vacature mag je altijd contact opnemen met onze recruiter Noekie van den Ham via telefoon, mail of WhatsApp.

  Noekie van den Ham (Recruiter)

  Telefoonnummer : 06 82 05 10 99

  Email : nvdham spring-kinderopvang.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier