Administratief medewerker
Technicom
Hoogvliet Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, die onze administratieve afdeling komt versterken voor 5 dagen in de week.

Als administratief medewerker bij Technicom ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van opleidingstrajecten. Dit omvat de totale administratie van projecten en opleidingstrajecten, het invoeren en verwerken van resultaten en het controleren en compleet maken van dossiers.

Ook houd je toezicht tijdens examens en heb je overleg met klanten, docenten, cursisten en begeleiders.

Jouw profiel : ✔ Je bent in het bezit van een relevant MBO-diploma. ✔ Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring. ✔ Je beschikt over vaktechnische kennis van administratieve en secretariële procedures.

 • Je hebt inzicht in de werking en mogelijkheden van administratieve systemen en tekstverwerkingsprogramma's. ✔ Je bent vaardig in het verzamelen, ordenen en verwerken van informatie.
 • Je kunt naar eigen inzicht correspondentie opstellen. ✔ Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Daarnaast beschik je over de volgende competenties :

 • organiseren van eigen werk ✔ kwaliteitsgericht ✔ klantgericht ✔ stressbestendig ✔ discipline
 • Wij bieden aan

  Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor een jaar aan (met uitzicht op vast dienstverband) in een uitdagende en afwisselende functie binnen de dynamische opleidingsbranche op een leuke afdeling met de mogelijkheid om veel te leren.

  En verder :

 • Een marktconform salaris, dat afhankelijk is van de opgedane kennis en ervaring ✔ Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden & personeelskortingen ✔ Bijdrage pensioenpremie van 50% ✔ 32,5 vakantiedagen ✔ On the job training en coaching
 • Wie zijn wij?

  Technicom is al 35 jaar een opleider voor de industrie. Wij zijn gespecialiseerd in beroepsopleidingen voor operators, logistiek personeel en onderhoudstechnici.

  Daarnaast bieden wij ook veiligheidsopleidingen en korte trainingen aan. Wij maken hiervoor gebruik van ons eigen opleidingsmodel, leermiddelen en exameninstrumenten.

  Deze opleidingen worden in company of op één van onze leslocaties in het land verzorgd. Daarnaast gaan wij ook met onze tijd mee en kan de cursist ook via afstandsleren een opleiding volgen.

  Door onze onafhankelijke positie kunnen wij maatwerk, kwaliteit en flexibel onderwijs aanbieden. Onze klanten behoren tot de meest toonaangevende bedrijven door het hele land.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier