Microsoft 365 Specialist in Zwolle
Deltion College
Zwolle, Netherlands
1 dag geleden
source : Meesterbaan

Microsoft 365 Specialist (40 uur)

Binnen het team Informatisering en Automatisering (IA) zijn wij op zoek naar een Microsoft 365 Specialist met een sterke oriëntatie op werkplek management voor 1,0 fte.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion

Binnen IA maak je deel uit van het team technisch management. Het team ondersteunt de gebruikersorganisatie met het beheer en inrichten van de backoffice, clouddiensten, onderwijs-applicaties en overige informatiesystemen.

Het team is verantwoordelijk voor o.a. infra-diensten zoals; moderne werkplek, servers, virtualisatie, storage, back-up, netwerken en cloud.

Je bent de kartrekker voor onze Microsoft 365 omgeving. Je denkt mee met onze onderwijs teams en diensten. Je zoekt naar mogelijkheden en adviseert de organisatie en het management.

Je werkt aan de roadmap voor Microsoft 365, samen met o.a. functioneel beheer Microsoft zelf. Microsoft 365 projecten kennen voor jou geen geheimen en begeleid je van inventarisatie tot uitvoering.

Je sluit graag aan in de andere uitdagende trajecten die lopen bij IA om advies te geven en doelen te realiseren. Denk hierbij aan trajecten als o.

a. : Microsoft 365 back-up, moderne werkplek en teams migratie. Je kunt je goed vinden in de filosofie; flexibel door standaarden en streeft die ook na in je ideeën en adviezen.

De werkzaamheden van het team bestaan uit :

 • ontwerpen, implementeren en onderhouden van onze
 • Microsoft 365 omgeving;
 • Deltion collega’s helpen met het analyseren en oplossen van
 • problemen vanuit de 2e lijn;
 • ontwikkelen en bijhouden van de Microsoft 365 roadmap;
 • door ontwikkelen en onderhouden van ons Sharepoint online portaal
 • in samenwerking met marketing communicatie)

 • ondersteunen van andere projecten vanuit jouw vakgebied;
 • het optimaliseren van functioneel beheer voor Microsoft 365.
 • Samen het beste waarmaken bij Deltion

  Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren.

  Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

  Bij Deltion staan we voor openheid en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich : ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten.

  We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier