Stage E-commerce - Schiphol-Rijk
BCC
Schiphol-Rijk
4 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende e-commerce stage ? Wij zoeken een hbo student die ervaring op wil doen bij BCC.

Heb je interesse? Wij zien graag je sollicitatie tegemoet!

De collega's, sfeer en de passie die overal merkbaar is, dat is waarom stage lopen bij BCC zo leuk is! Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheden o.

a. het live zetten van campagnes op de website, project ondersteuning van de webshopmanagers en werken met Bol.com en Blokker.

nl, dit zijn onze Marketplace partners. Ook help je mee aan toffe SEO-projecten om de website nóg beter te laten ranken in Google''.

Wat ga je doen als E-commerce stagiair(e)?

Je bent werkzaam in het E-Commerce team en je ondersteunt het shop managementteam. Je helpt bij het beheren van de website en werkt hiermee in een CMS-systeem en gebruikt Google Analytics om o.

b.v. data de website te optimaliseren. Je komt te werken in een enorm gezellig E-commerce / Marketing team waar je tijdens je stage heel veel kunt leren.

Wie ben jij?

 • Je volgt een hbo-opleiding richting marketing, economie, bedrijfskunde en zit in jouw 2e of 3e leerjaar.
 • Je bent op zoek naar een leerzame meewerk stage voor ongeveer vier-vijf maanden vanaf januari / februari 2022.
 • Kennis van Excel is een pré.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een leerzame stage binnen een dynamische en gezellige organisatie.
 • Onderdeel zijn van het e-commerce / marketing team en on-the-job jouw theoretische kennis in praktijk zetten.
 • Een mooie stage ervaring voor op je cv bij één van de grootste Elektronica-Retailers van Nederland.
 • Uiteraard een goede stagevergoeding.
 • Waarom is werken bij BCC zo leuk?

  Met behulp van alle BCC’ers maken wij het leven van de klanten leuker, makkelijker en slimmer. Bij ons kun jij je ontwikkelen en krijg je écht de ruimte om klanten te helpen met innovatie en slimme oplossingen!

  BCC is onderdeel van Mirage Retail Group, een Nederlandse onderneming met 839 winkels en 8500 medewerkers. Hierdoor is BCC in staat uitgebreide services te bieden in combinatie met deskundig advies in de BCC winkels en online.

  Werken bij BCC betekent onderdeel zijn van een dynamische en ambitieuze organisatie waar veel ruimte is voor jouw initiatieven!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier