Kwaliteitsmedewerker
Albert Heijn
Bijlmerplein 526, Amsterdam Zuidoost 1102DP
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is.

Voor klanten en voor iedereen die er werkt. Je controleert de temperatuur van de koeling en zorgt ervoor dat hygiëne regels en voorschriften worden nageleefd.

Voor deze functie heb je een goed verantwoordelijksgevoel nodig. Je kent de regels en afspraken en je kunt zelfstandig werken.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan met onze contactpersoon op 020-6912228 of kom even langs in onze winkel.

Hoe wordt mijn salaris berekend?

Je uurloon wordt bepaald aan de hand van de CAO. Als je 12 uur of minder werkt per week, ontvang je een all-in uurloon. Dat is het uurloon plus een aantal componenten die ook direct per periode uitbetaald.

Als je 13 uur of meer (maximaal 40) werkt per week, ontvang je eveneens een uurloon aan de hand van de CAO. Bepaalde componenten ontvang je jaarlijks zoals bijvoorbeeld vakantiegeld.

Je hebt daarnaast recht op vakantie of adv uren. Tijdens een sollicitatiegesprek leggen we het graag aan je uit.

Solliciteer

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier