Vooruitstrevende, knusse, groene basisschool zoekt leerkracht groep 3
derec
Nijkerk,NL
6 dagen geleden

Vooruitstrevende, knusse, groene basisschool zoekt leerkracht groep 3

Nijkerk

Voor deze kleine basisschool ben ik op zoek naar een leerkracht die zijn of haar creatieve steentje wil bijdragen aan de invulling van de lesstof.

Jij bent voor 2 dagen per week beschikbaar en werkt graag samen met een ervaren duo-collega. Interesse? Neem snel contact met mij op!

Organisatie

Deze kleine en knusse basisschool is te vinden in een mooie groene omgeving. Het is een vooruitstrevende school waar opvang en onderwijs onder één dak worden aangeboden.

De school blijft de komende jaren ontwikkelen en groeien. De kinderen leren ervaringsgewijs door vernieuwend projectmatig onderwijs, zodat de kinderen hun talenten kunnen ontdekken en er veel aandacht is voor elk kind als uniek individu.

Groeien en ontdekken staan centraal en er heerst een hele prettige en informele sfeer in de school. Het hechte team van leerkrachten werkt nauw samen aan de invulling van het projectmatige onderwijs en vindt een goede samenwerking en een prettige omgang erg belangrijk!

Functie

Voor de functie ben ik op zoek naar een leerkracht voor groep 3. Jij bent zo snel mogelijk beschikbaar voor 2 dagen in de week, op donderdag en vrijdag.

Je komt samen te werken met een zeer ervaren duo-collega, jij staat er niet alleen voor. Je vindt het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van de kinderen en daarnaast samen met je collega's je creatieve steentje bij te dragen aan de invulling van de projecten en lesstof!

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een pabo-diploma;
 • je bent voor 2 dagen per week beschikbaar, op donderdag en vrijdag;
 • je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met de leerlingen uit groep 3;
 • je werkt graag op een vooruitstrevende school waar projectonderwijs wordt aangeboden;
 • je werkt graag samen met een ervaren duo-collega.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

  Wij bieden jou :

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • doorbetaling van schoolvakanties;
 • ondersteuning van ervaren coaches;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Natasja Batenburg op 06-22070551 of via natasja derec.nl.

  Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier