Internal Auditor/Controller
Vidomes
Haaglanden, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Internal Auditor / Controller bij Vidomes krijg je een verantwoordelijke rol met een brede scope toebedeeld. Je gaat aan de slag met belangrijke thema’s zoals risicomanagement en auditing.

Jouw werk maakt het verschil, want je helpt collega’s om hun werk nóg efficiënter en effectiever te maken. Dat doe je door kritisch te beoordelen of onze processen optimaal bijdragen aan onze strategische visie.

Je werk richt zich voor 60% van je tijd op werkzaamheden gelieerd aan audit en voor 40% op control.

Je voert audits en quick scans uit op basis van risicoanalyses. Je onderzoekt of we ons aan onze eigen afspraken en processen houden.

Hierin doe je constateringen en aanbevelingen. De uitkomst hiervan bespreek je met de desbetreffende manager(s). Je resultaten presenteer je aan het bestuur en de RvC.

Verder draag je direct bij aan de inrichting en het functioneren van ons risicomanagement en ben je verantwoordelijk voor de financiële beoordeling van bijvoorbeeld onze contractpartners.

We hebben een stevige ambitie en willen altijd verbeteren. Kortom een perfecte en stevige uitdaging voor iemand die de volgende (2e of 3e) stap wil maken.

Dit alles binnen een organisatie waar je ook de tijd, ondersteuning én de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Hoe VER ben je?

 • Minimaal een HBO-opleiding in financiële, accountancy, of bedrijfskundige richting;
 • Een aantal jaren ervaring met auditing;
 • De vaardigheden om te verbinden met collega’s en om draagvlak te krijgen voor jouw werk op verschillende niveaus;
 • De juiste skills om een goede gesprekspartner te zijn voor bestuur, management en raad van commissarissen en een boodschap helder over te brengen;
 • Sterk in het concreet en kernachtig beschrijven van een boodschap;
 • Affiniteit met digitale tools en technieken, zoals bijvoorbeeld data-analyse.
 • Wie ben je?

  Je bent kritisch als dat nodig is, vanuit respect en de positieve grondhouding dat je een collega wilt helpen en de organisatie wilt verbeteren en je laat hierin de nodige organisatiesensitiviteit zien.

  Je weet te overtuigen, ook als er tegengas wordt gegeven, waarbij ons motto het verschil maken’ je aanspreekt.

  Je bent een verbinder. Je bent oprecht geïnteresseerd in je collega’s, kunt goed luisteren en bent in staat om op verschillende niveaus goed samen te werken en te zorgen voor draagvlak voor jouw werk.

  Je bent zowel schriftelijk, als mondeling stevig in de communicatie. Je weet doelen en prioriteiten te bepalen en te bereiken.

  Je wilt in je werk vooral jezelf kunnen zijn en je persoonlijk ontwikkelen. Dat betekent dat je goed kunt reflecteren op je eigen functioneren en open staat om te leren van feedback van anderen.

  Het team

  Het team opereert als onafhankelijke afdeling direct onder het bestuur van Vidomes. Je rapporteert aan de concern controller en samen met de medewerker insurance en twee externe insurance adviseurs vorm jij een team waarin humor, openheid, verbinding en betrokkenheid voorop staan.

  Jij bent een goede aanvulling op het team en gaat graag het gesprek aan om het beste uit jezelf en uit jouw team te halen.

  Wat kun je verwachten van Vidomes?

  Werken bij Vidomes betekent werken in een markt waar veel gebeurt en die sterk in beweging is. We bieden je de uitdaging om met creativiteit en ondernemerschap een bijdrage te leveren aan een betere woonomgeving voor onze huurders.

  Samenwerken binnen een open cultuur met een goede balans tussen zakelijkheid en onze maatschappelijke rol. Vidomes is zo goed als haar mensen, daarom staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor persoonlijke ambities en een goede balans tussen werken en leven.

  De arbeidsvoorwaarden

 • Een persoonlijk loopbaanbudget en een individueel keuze budget, bijvoorbeeld voor
 • een RO-opleiding;
 • Bij Vidomes sturen we op vrijheid en verantwoordelijkheid en hiermee op resultaat.
 • Hybride werken is hierbij vanzelfsprekend en we ondersteunen je met de benodigde middelen. Jij bent in de lead om je werk en ontmoeting slim te organiseren, samen én in verbinding zijn daarbij belangrijk.
 • Een salaris in overeenstemming met schaal K van de CAO woondiensten (minimaal € 4.265,- tot maximaal € 5.765,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek excl. vakantiegeld);
 • Een jaarcontract voor 32 of 36 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een laptop en smartphone van de zaak;
 • Een goed pensioen bij SPW.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier