Traineeship informatie- en verandermanagement
BECIS | DIOR
Randstad, Netherlands
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als adviseur in opleiding bij BECIS DIOR is het jouw taak om ervoor te zorgen dat nieuwe informatiesystemen en processen beter tot zijn recht komen binnen overheidsorganisaties.

Doordat iedere organisatie over een eigen DNA bezit, vraagt iedere opdracht om een unieke aanpak. Maar één ding is voor ons altijd hetzelfde : de gebruiker en zijn behoeften staan hierbij voorop.

En jij helpt de gebruiker om duurzaam en efficiënt met een nieuwe werkwijze om te gaan. Een succesvolle verandering bij de gebruiker komt bijvoorbeeld tot stand met een goed uitgedacht communicatieplan, training en coaching.

En jij zorgt daarvoor!

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagend leertraject waarbij je de mogelijkheid krijgt om werkervaring op te doen binnen de overheid en tegelijkertijd aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.
 • Werken in een vooruitstrevende organisatie, met energieke en betrokken collega’s die jou graag op weg helpen.
 • Zeventien vaste opleidingsdagen. Heb je behoefte aan meer? Dat kan, bij ons staat ontwikkeling doorlopend centraal!
 • Een startsalaris van € bruto, met doorgroei naar € € na het eerste jaar.
 • En natuurlijk een laptop, iPhone, vakantiedagen en een ov-businesscard.
 • Maak kennis met Jeltje Bieleman

  Ik heb een bacheloropleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen en een masteropleiding Communicatie en Beïnvloeding gevolgd.

  Tijdens mijn opleiding ontwikkelde ik een interesse voor informatiestromen binnen organisaties : hoe lopen de processen, hoe communiceren mensen met elkaar en hoe wisselen ze informatie uit?

  Mensen binnen organisaties hebben een bepaalde informatiebehoefte, waar vaak ook een ICT-systeem bij komt kijken. Hoe kun je er dan voor zorgen dat die informatie via een optimaal proces op de juiste plek terechtkomt?

  Daar ligt voor mij als adviseur in opleiding de uitdaging. Aldus Jeltje Bieleman, inmiddels adviseur bij BECIS DIOR.

  Maak kennis met Bart Landsmeer

  Wat mij erg aanspreekt aan dit traject is de combinatie van persoonlijke ontwikkeling en praktijkconfrontatie. De mogelijkheid om altijd bij te kunnen leren, maakt BECIS DIOR voor mij een aantrekkelijke organisatie.

  Naast interne modules die je kan volgen, wordt kennisdeling tussen adviseurs gestimuleerd, zodat je ook veel van elkaar kan leren.

  Aldus Bart Landsmeer, inmiddels adviseur bij BECIS DIOR.

  Hoe ziet onze ideale adviseur in opleiding eruit?

 • Je beschikt over een hbo / wo-diploma.
 • Je hebt maximaal twee jaar relevante werkervaring bij een (semi)overheidsinstelling, eventueel in de vorm van een stage.
 • Het vakgebied informatiemanagement is niet nieuw voor je.
 • Mensen omschrijven jou als nieuwsgierig en leergierig. Dit komt omdat jij jezelf altijd verder wilt ontwikkelen.
 • Het glas is bij jou (bijna) altijd halfvol. Je hebt een positieve kijk op dingen, zelfs wanneer je met weerstand te maken hebt.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier