Garderobehoofd , Ziggo Dome
Randstad
AMSTERDAM, NL
1 dag geleden

De Ziggo Dome zoekt nieuwe garderobehoofden!

Als garderobehoofd draag je bij aan het verlenen van een uitstekende service. Belangrijke waarden die wij willen uitdragen naar de gasten van de Ziggo Dome zijn energie, service en gastheerschap.

Als garderobehoofd ben jij verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van jouw team van garderobemedewerkers binnen jouw werkgebied.

Hoe ziet een avond in de Ziggo Dome eruit?

Je start de avond met het klaarleggen van de benodigheden in de garderobe. Vervolgens komt het team binnen, klaar voor een avond hard te werken.

Je geeft de garderobemedewerkers een briefing en vertelt daarin duidelijk wat er wordt verwacht deze avond. Je zet iedereen op de juiste plek en zorgt voor een goede sfeer.

Tijdens een avond in de garderobe zijn er twee pieken. De eerste piek zal plaatsvinden als de deuren opengaan en de tweede piek wanneer het concert beëindigd.

Tijdens deze pieken moet jij ervoor zorgen dat alles goed en snel verloopt en dat de gastende juiste service krijgen. Je coacht en motiveert de garderobemedewerkers achter jouw gaderobe.

Tussendoor schakel je met de floormanager. Na afloop evalueer je de avond met de garderobemedewerkers, geef je feedback en tot slot geef je iedere garderobemedewerker een beoordeling.

Wij bieden :

 • Een marktconformsalaris
 • Flexibele werktijden
 • Een dynamische werksfeer
 • Werken in een gezellig team
 • één keer paar jaar het leukste uitje!
 • Wij zijn op zoek naar een garderobehoofd die minimaal mbo werk- en denkniveau heeft, met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

  Je hebt minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring en bent 70% of meer beschikbaar over alle concerten die er in een jaar plaatsvinden.

  Je bent beschikbaar op feestdagen (verplicht) en tijdens paar nachtevenementen. Woorden die bij jou passen zijn : energiek, gestructureerd en flexibel.

  Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Klik dan snel op de knop solliciteer . Voeg je cv en motivatie toe en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Team Randstad Ziggo Dome

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier