Projectmanager Duurzame Warmte- en Koudenetten
Sweco NL
Arnhem, Netherlands
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Sta jij voor verduurzaming en sta je op de warmtenetmarkt bekend als een persoon die van wanten weet, zijn afspraken nakomt en het verschil kan maken?

Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten? Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je!

Peter van Dyck Teammanager Energieopwekking & Warmtenetten

We worden geconfronteerd met de gevolgen van het schaarser worden van fossiele energie. Voor de continuïteit van welvaart en economische groei is de samenleving daarom beter af met duurzame energie.

Dat vraagt om een nieuwe benadering voor opwekking, distributie en gebruik van energie. De experts van de Afdeling Energie & Duurzaamheid van Sweco werken aan verduurzaming en kostenbesparing van de energievoorziening en aan oplossingen die ervoor zorgen dat onze energievoorziening toekomstbestendig is.

Het team Energieopwekking en Warmtenetten maakt deel uit van de afdeling Energie & Duurzaamheid, welke de snelst groeiende afdeling binnen Sweco is en welke landelijk opereert.

Het team adviseert en ondersteunt warmteneteigenaren, vastgoedeigenaren, gemeenten en private ontwikkelaars in de optimalisatie, realisatie en technisch beheer van de opwekking, distributie en levering van duurzame energie.

Wij adviseren zowel bij de ontwikkeling, contractering, realisatie als exploitatie van duurzame warmte en warmtenetten, tot en met de afgifte en levering.

Het team bestaat momenteel uit zo’n 13 collega’s en is op zoek naar uitbreiding.

Als Projectmanager binnen dit team word jij verantwoordelijk voor alle warmtenet projecten. Je bent betrokken vanaf begin tot einde van een project.

In de beginfase help je verkennen of een warmtenet haalbaar is, je voert tracéstudies uit, bepaald de investering en zorgt voor een Go beslissing bij onze opdrachtgevers.

Vervolgens wordt aan jou gevraagd om het project verder te ontwerpen, in de markt te zetten en te zorgen voor de realisatie.

Naast het adviseren en leiden van de projecten help je onze teammanager de dienstverlening verder uit te bouwen, adviseer je intern welke relevante marktontwikkelingen er zijn en bouw je jouw netwerk verder uit.

Verder heb je de ambitie om op termijn door te groeien naar een rol van Teammanager. Jij vindt het leuk om je collega’s te begeleiden en weet het beste in hen naar boven te halen.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding en minstens 8 jaar ervaring in de warmtenetbranche;
 • Je hebt je eigen netwerk en kent opdrachtgevers in de opwekprojecten en warmtenetten als geen ander;
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent initiatiefrijk en hebt oog voor details;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en bent zeer vaardig in communicatie en commercie;
 • Je bent klantgericht, hebt een eigen netwerk opgebouwd, ziet kansen en weet deze te verzilveren;
 • Je kunt goed offertes, adviezen en rapporten schrijven, hebt betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken en bent resultaatgericht;
 • Je hebt de ambitie om door te groeien naar een rol als Teammanager;
 • Afspraak is bij jou ook echt afspraak.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag via de button op deze pagina jouw motivatiebrief en cv.

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Peter van Dyck, Teammanager, +31620012416 of via peter.

  vandyck sweco.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Daphne Kleuver, Corporate Recruiter, +31631963036 of via daphne.

  kleuvergijsbers sweco.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier