Software Architect GEO-ICT - Rail Infra
CGI
Rotterdam, Netherlands
1 dag geleden

Position Description :

CGI heeft de slagkracht en de grootte om zelfs de meest ambitieuze IT-carrières vorm te geven. Doordat wij een stabiele en groeiende organisatie zijn, kunnen wij je uitstekende kansen bieden om in een ondersteunende omgeving te werken aan projecten die daadwerkelijk impact hebben op onze wereld.

Wat ga je doen?

Als GEO-ICT Software Architect in het spoorwegdomein maak je deel uit van een multidisciplinair Scrum-team. Door de scrum-aanpak werk je nauw samen met de klant.

Je stelt samen met hen de architectuur vast voor de te realiseren systemen en je borgt dat het team deze correct implementeert.

Om dit goed te kunnen doen, zul je de fysieke werking van het spoor in detail moeten leren begrijpen. Deze domeinkennis bouw je over de tijd op en leer je van je collegas en de klant.

Belangrijke kenmerken voor de architectuur van dit soort systemen zijn zaken als : hoog-beschikbaarheid, real-time gedrag, veiligheid, robuustheid etc.

en vormen ook voor ervaren architecten een leuke uitdaging!

Wat breng je mee?

Jij hebt een grote passie voor software development en bent bekend met het werken in een Agile omgeving. Je bent sociaal en communicatief sterk.

Daarnaast ben je doortastend, analytisch aangelegd en leg je gemakkelijk verbanden. Jij hebt :

 • Een afgeronde HBO / WO-opleiding;
 • Gedegen ontwerp- en architectuurervaring;
 • Aantoonbare ervaring met het ArcGIS Platform, in combinatie met diepgaande .NET C# ervaring;
 • Ruime ervaring met DevOps en agile werken.

  For this vacancy fluent Dutch language is required.

  Waar kom je terecht?

  Je gaat als Software Architect GEO-ICT werken voor de unit Rail Infra binnen de sector VCI (Vital Civil Infrastructure).

  De spoorwegwereld staat voor de uitdaging om aan de groeiende capaciteitsvraag te kunnen voldoen. De spoorbranche kenmerkt zich echter door verouderde technische IT systemen die vernieuwd dienen te worden om de benodigde verandering in te kunnen zetten.

  Eenvoudig is dit niet want de systemen moeten 24 / 7 beschikbaar zijn en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Sinds 2013 werkt CGI vanuit kantoor Rotterdam aan deze transformatie voor railsystemen benodigd voor de besturing van de treinenloop van het gehele Nederlands spoorwegnetwerk.

  Deze systemen zorgen voor de aansturing van seinen en wissels, en leiden treinposities af vanuit de data uit de infrabeveiliging.

  Daarnaast werkt CGI ook aan simulatiesystemen, inclusief 3D visualisaties, om de praktijk veranderingen vooraf te kunnen toetsen bij machinisten en treindienstleiders.

  Ons aanbod

  We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt.

  Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

  Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen.

  Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten.

  Are you ready to Be part of our story?

  Samen werken we aan diversiteit

  CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn.

  Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert.

  Bij ons is iedereen van harte welkom.

  Meer informatie

  Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Ben van Tricht via 06 1928 1145 of via .

  Benieuwd naar onze GEO-ICT pagina? Kijk dan snel op .

  Voor meer informatie over CGI, bezoek onze website : .

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier