Sales Executive
DB Schenker
Tilburg, North Brabant, Netherlands
5 dagen geleden

Responsibilities

De afdeling Samen met het Sales team, bestaande uit 1 sales manager landtransport en 10 sales collega’s, ben je de stuwende sales factor om Small and Medium sized Enterprises klanten in de regio Tilburg aan DB Schenker te binden.

Wat ga je doen? Topsport! Je haalt nieuwe klanten binnen voor de business unit Landtransport. Je benadert ze, maakt zelf de afspraken en bezoekt leads in jouw regio.

Samen met potentiele klanten ontdek je kansen om samen te werken! Dat maakt je mede verantwoordelijk voor groei voor deze business unit.

Een greep uit je takenpakket

 • Je bent verantwoordelijk voor met name het genereren van omzet bij nieuwe klanten en daarnaast het beheren van bestaande klanten
 • Je brengt de behoefte en wensen van de klant in kaart om tot een vruchtbare samenwerking te komen
 • Daarnaast verkoop je actief andere modaliteiten van DB Schenker
 • Je zorgt voor een goede overdracht van gewonnen klanten naar de afdeling customer service voor het behoud en groei van deze klanten waarvoor je commercieel verantwoordelijk voor blijft
 • Qualifications Wij vragen Je hebt 2 tot 3 jaar sales ervaring in het verkopen van een service en bent toe aan een nieuwe vervolgstap in je carrière.

  Je hebt HBO werk en denkniveau en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis commerciële assertiviteit, je durft je eigen koers te bepalen en hebt een echte winnaarsmentaliteit.

  Daarnaast kun je goed prioriteiten stellen, je bent zelfstandig en je kan planmatig en gestructureerd werken. Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Tilburg.

  Wij bieden Here to move. DB Schenker biedt volop kansen en mogelijkheden voor een mooie carrière. Jij krijgt veel vrijheid in je werk en hebt de regie van je succes in eigen handen.

  Daarnaast draag je in deze functie bij aan het succes van DB Schenker. Jij komt te werken bij een Top 3 speler wereldwijd binnen de logistiek, in een ambitieus team van logistieke sales professionals.

  Daarnaast kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden :

 • Een marktconform salaris en een aantrekkelijke bonusregeling
 • Een auto, telefoon en laptop via het bedrijf
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Houdt je van een uitdaging, ben je ambitieus en ondernemend? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!Een pre-employment screening is onderdeel van deze procedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier