Back-end (Web)Developer - Dalfsen - Medior
CareerValue B.V.
Dalfsen, NL
2 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Als PHP ontwikkelaar ga je ingezet worden als zowel de frontend als de backend. Hoewel de verhouding wel zwaar in het voordeel van de backend weegt.

Je werkt samen met 5 andere ontwikkelaars aan de projecten en soms ook helemaal zelfstandig, afhankelijk van de grote van de opdracht.

Gemiddeld duren projecten overigens een maand of drie. Daar waar mogelijk wordt getracht om nieuwe technieken in te zetten binnen projecten.

Binnen het bedrijf hangt er een informele sfeer, iedereen wordt als gelijk gezien en daarom staat de deur bij iedereen altijd open.

Om op een bepaald niveau te kunnen werken krijg je ook genoeg ontwikkelingsmogelijkheden, zo krijg je voldoende mogelijkheden voor studies en cursussen.

Functie-eisen :

 • Je hebt HBO werk en denk niveau
 • Je hebt enkele jaren ervaring met PHP development (OOP )
 • Je hebt kennis en kunde van HTML , JS, CSS en in ieder geval een Framework
 • Het is een pre wanneer je al bekend bent met Drupal of WordPress
 • Reageer ook als je denkt dat je niet helemaal bij het gevraagde profiel aansluit*
 • Bedrijfsomschrijving :

  Deze jonge en informele club timmert al jaren aan de weg als één van de leukere bedrijven van Overijssel. Vanuit een ambitieuze organisatie bouwt deze organisatie websites die niet alleen goed werken maar er ook ontzettend gaaf uitzien.

  Dit doen ze inmiddels al voor vele grotere en kleinere bedrijven uit Overijssel.Naast het bouwen van websites biedt dit bedrijf ook complete online-

  oplossingen voor hun klanten. Het is dus ook vaak zo dat er naast het bouwen van de site ook gewerkt wordt aan een kloppende online marketing campagne.

  Zo wordt er dus vanuit verschillende afdelingen gewerkt aan een hoogstaand product.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier