Monteur/verhuizer (meubels)
Olympia
KATWIJK ZH, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij iemand van de praktijk en wil monteer jij moeiteloos een kast in elkaar? Lees dan nu verder! Voor een verhuisbedrijf in Katwijk zijn wij op zoek naar een fulltime meubelmonteur.

Jouw werkdag begint om 7.45 uur met een bakkie koffie op de zaak. Vervolgens pak je de bedrijfsauto en ga je samen met een collega naar het desbetreffende woonadres waar je de meubels gaat demonteren.

Ook hoort het afkoppelen van een droger en wasmachine tot jouw takenpakket. Wanneer dit allemaal is gedaan, worden alle onderdelen van de meubels opgehaald door de verhuizers en afgeleverd bij het nieuwe huisadres.

Aan jouw is dan weer de taak de onderdelen van de meubels aan elkaar te monteren. Je bent niet de beroerdste en vindt het ook niet erg om een dagje mee te helpen met verhuizen wanneer dat nodig is.

Het is dus echt een topbaan als je lekker fysiek bezig wilt zijn.

Naast de je fysiek sterk bent, is het belangrijk dat je een representatief en verzorgt uiterlijk hebt, want je komt voornamelijk bij particulieren thuis.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan nu op deze functie!

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris conform cao goederenvervoer;
 • Tijdelijk met uitzicht op een vast contract;
 • Je komt te werken bij een gezellig bedrijf waar ze veel aandacht schenken hun personeel.
 • Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Vaardigheden

 • Je bent fysiek sterk;
 • Je hebt technisch inzicht;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Over de werkgever

  Geen verhuizing is voor dit bedrijf te gek; van lokaal, tot regionaal, nationaal en internationaal, en van particuliere verhuizingen tot bedrijfsverhuizingen.

  Dit verhuisbedrijf zorgt dat ieder project soepel verloopt en daar kunnen ze jouw hulp heel hard voor gebruiken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier