Leerling dakdekker
Artiflex B.V.
Raalte, NL
2 dagen geleden

Meerdere leerling dakdekkers voor onze opdrachtgever in de omgeving Raalte. Jij bent niet bang voor hoogtes en steekt graag de handen uit de mouwen.

Jij bent gemotiveerd om het vak te leren en je bent een echte teamplayer.

Functie-eisen :

Je bent woonachtig in de omgeving Raalte. Ook heb je een diploma VCA of ben je bereid deze te halen. Wanneer je beschikt over technisch inzicht of over een afgeronde technische opleiding is dit een pré.

Bedrijfsomschrijving :

Artiflex is een bedrijf van mensen, voor mensen. Dit ligt verankerd in onze missie om flexibele vakkrachten langdurig te plaatsen binnen (internationale) organisaties en het inspireren van persoonlijke groei.

Hierdoor is Artiflex uitgegroeid tot een expert op de snel veranderende arbeidsmarkt met honderden tevreden opdrachtgevers in Europa.

Met aandacht voor de persoon achter het werk en toegespitst op duurzame oplossingen. Hebben we je interesse gewekt? Kijk dan ook op onze website : https : / / www.

werkzoeken.nl / 2073 artiflex-bv / werk / 1832086 leerling-dakdekker / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term raalte

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier