Content Marketeer
Columbus Junior
Almelo, Overijssel
3 dagen geleden

Jouw uitdaging

Wil jij bouwen aan een spiksplinternieuwe merkidentiteit? Gaan jouw ogen sprankelen van marketing en communicatie? Heb jij uitmuntende social skills en ben jij een sterke netwerker?

Dan is deze rol bij Columbus Junior jou op het lijf geschreven.

Van de uitspraak ’zo doen we het altijd al’’ schiet je spontaan in de rode vlekken. En van achterover leunen al helemaal.

Jouw hartje gaat sneller tikken van álles dat te maken heeft met marketing en communicatie. In de breedste zin van het woord.

Je bent een alleskunner als het op online content aankomt. Social media campagnes, websites optimaliseren, linkbuilding, film- en video : jij bent er gek op!

Dat geen dag hetzelfde is lees je overal, maar hier is het écht zo. De opening van een nieuwe vestiging? Jij bent ter plaatse.

Een interview afnemen met een collega voor een ervaringsverhaal? Dat is aan jou wel besteed. Van collega’s ondersteunen tot online zichtbaarheid creëren : jij doet het allemaal.

Onze vezels zitten vol met initiatief en creativiteit. Je merkt het dan ook meteen op als er ergens ruimte is voor verbetering.

Over Columbus Junior

Als je nu denkt dat de kinderopvang niet dynamisch is, think twice. Bij Columbus Junior zitten we middenin een enorm omslagpunt.

Je zou het de vooravond van Kinderopvang 2.0 kunnen noemen. Innovatief, datagedreven én voorbereid op de toekomst. Om die reden zetten we als organisatie momenteel alle zeilen bij om een professionaliseringsslag te maken.

Een gloednieuw corporate brand identity hoort daarbij. Een knetter eager team hoort daarbij. En jij, wandelende bron van initiatieven en ideeën, hoort daar ook bij.

Wat wij jou bieden

Allereerst een ontzettend gave baan met de ondernemer aan het roer van de organisatie. Dat betekent :

 • Dynamiek, uitdaging en gedreven collega’s;
 • Een goed ingerichte thuiswerkplek dankzij onze kanjers van IT;
 • Een contract voor 24-32 uur voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Fijne collega’s en sturing vanuit vertrouwen;
 • Een salaris volgens de CAO Kinderopvang schaal 8.
 • Wat jij meeneemt

 • Een afgeronde opleiding in de richting Marketing en / of Communicatie;
 • Een gezonde portie daadkracht als je een idee hebt regel je het gewoon;
 • Jouw drijvende motor : creativiteit.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier