Montagemedewerker agrarisch
WerkNu
Erp, NL
11 dagen geleden

Vanuit het kantoor in Erp rij je rond 's morgensvroeg samen met je collega, 1e monteur, weg om je werkzaamheden uit te voeren op verschillende locaties.

Dit is veelal in Zuid-Nederland.

De werkzaamheden bestaan met name uit het aanleggen van nieuwe systemen t.b.v. nieuwbouw. Ook het onderhoud en / of vervanging van bestaande installaties komt voor.

De installaties zijn vooral elektrotechnisch en installatietechnisch montagewerk. Hierbij kan je denken aan; monteren van leidingen en aansluiten van diverse (besturing)systemen.

Enig kennis van elektra komt hier dan ook goed bij van pas. Jouw collega zal je helemaal gaan inwerken, zodat je op den duur zelfstandig te werk kan gaan.

Door het brede aanbod aan systemen, zul je je niet snel vervelen en valt er ook altijd veel te leren. Dit maakt je werk dan ook uitdagend!

Vaardigheden

Wij zijn op naar een flexibele en enthousiaste installatiemonteur. Je hebt ervaring in montage van (voeder)installaties en bent ook technisch prima onderlegd.

Hierdoor maak jij deze functie snel eigen.

Deze functie is ook ideaal voor een starter, je gaat dan aan de slag als leerling-monteur.

Verder heb je goede communicatieve vaardigheden, spreek je Nederlands en in het bezit van eigen vervoer en rijbewijs B. Mocht je in het bezit zijn van rijbewijs BE, dan is dat zeker mooi meegenomen!

Over de werkgever

Onze opdrachtgever is een klein familiebedrijf gevestigd in Erp. Het bedrijf houd zich vooral bezig met het aanleggen en onderhouden van bedrijfsautomatisering.

Je kan hierbij denken aan voeder-, opslag-, drinkwater- en transportsystemen en weegapparatuur in de agrarische industrie.

Het betreft met name het aanleggen in een nieuwbouw omgeving.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier