Allround Storingsmonteur regio Oss-Nijmegen
Hartd.
Oss, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij als ervaren Servicemonteur of Monteur Technische Dienst op zoek naar meer afwisseling, meer groei en meer technische uitdaging in je werk?

En wil jij op verschillende locaties de techniek optimaal werkend houden, zoals alleen een écht grote servicepartij dat kan?

Lees dan snel verder, want dit is jouw kans om als Allround Storingsmonteur aan de slag te gaan bij SPIE!

Jouw functie in het kort : Jij bent onmisbaar. Je bent als storingsmonteur de hulplijn bij problemen met machines of installaties.

Jij bent de expert die altijd een oplossing heeft. Soms duurt het probleem verhelpen een uurtje, soms een paar dagen, maar verholpen wordt het altijd.

Jouw collega’s staan altijd voor je klaar wanneer je er zelf even niet uit komt. Andersom kunnen ze jou ook altijd bellen voor advies en creatieve oplossingen.

Naast het oplossen van mechanische en elektrotechnische storingen, zorg je ervoor dat de productie van onze klanten zo min mogelijk stil komt te staan.

Dit doe je door periodiek onderhoud uit te voeren aan machines, installaties en productielijnen. Iedere dag weer een tevreden klant!

 • Onmisbaar zijn voor klanten met mechanische en elektrotechnische storingen
 • Periodiek onderhoud uitvoeren om problemen te voorkomen
 • Klaar staan met raad en daad voor je collega’s
 • Functie eisen

  Jij bent een ervaren monteur die klaar is voor méér. Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en je zoekt daarom meer groei, meer afwisseling en meer technische uitdaging in je werk.

  Je hebt een niveau 4 diploma werktuigbouwkunde op zak en een grote affiniteit met elektrotechniek. Kennis van industriële automatisering is zeker geen vereiste, maar geeft je wel een streepje voor op andere sollicitanten.

  In deze functie kijk je bij verschillende bedrijven in de keuken’ die allemaal één ding gemeen hebben. Ze hebben jou gebeld om een probleem op te lossen.

  Met jouw expertise en klantgerichtheid stel je iedereen gerust, waar je ook komt. Meestal werk je in dagdienst. Mocht het voorkomen dat je in ploegen werkt, dan is dit voor jou ook geen probleem.

 • Niveau 4 diploma Werktuigbouwkunde, aangevuld met elektrotechnische kennis
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als servicemonteur, storingsmonteur of monteur TD
 • Je bent klantgericht, oplossingsgericht en zeer leergierig
 • Arbeidsvoorwaarden

  Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van SPIE gaat versterken. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan.

  Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Dat geeft jou een zeer groot voordeel! Wij zorgen er namelijk voor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat.

  Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

  Jouw nieuwe baan komt met een hoop verantwoordelijkheden en daar wordt je dan ook goed voor beloond. Om te beginnen krijg je direct een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

  Verder ontvang je van de opdrachtgever een fijne, representatieve auto waar je al je gereedschap goed in kwijt kan. Je kunt er zelfs voor kiezen om deze privé te gebruiken, ook in het buitenland!

  Werken bij SPIE betekent voor jou als Allround Storingsmonteur :

 • Een goed salaris tussen € 2800 en € 4200 afhankelijk van jouw relevante ervaring
 • Aanvullende vakantiedagen, in totaal 38 dagen verlof
 • Een jaarlijkse winstuitkering bovenop je salaris
 • Een auto van de zaak die ook privé gereden mag worden
 • Uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling in een eigen SPIE Academy
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier