Specialist Systeembeheer
MijnGemeenteDichtbij
Gemeente Land van Cuijk, NL
5 dagen geleden

Nieuw land om voor te werken

Op 1 januari is de gloednieuwe gemeente Land van Cuijk gestart, ontstaan uit de fusie van vijf gemeenten. Werken voor gemeente Land van Cuijk betekent meebouwen aan een nieuw land.

Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid en ontwikkeling. Werken bij ons geeft voldoening.

Jouw inzet gaat iets betekenen voor jezelf, je collega’s en de samenleving. In de gemeente Land van Cuijk maak je het mee!

Voor het team ICT en Informatiebeheer zijn we op zoek naar een

 • Specialist systeembeheer -
 • Jouw functie

  Jij beheert de ICT infrastructuur die als basis dient voor de ongeveer 150 applicaties in de digitale werkomgeving van de gemeente.

  Je werkt met geavanceerde technieken zoals servervirtualisatie, VDI, WAN, MDM, LAN en aan regio-overstijgende netwerken.

  Samen met de ICT-adviseurs stel je automatiseringsbeleid op en werk je aan de realisatie van allerlei projecten. Als derdelijns specialist sta je je collega’s bij in complexe problematiek.

  Kortom, een hardcore ICT-expert en technisch gesprekspartner.

  Dit pak jij aan

  Jij werkt aan de ambitie om een eigentijdse digitale omgeving op te zetten waar tijd- en plaats onafhankelijk werken voor al onze collega’s vanzelfsprekend is.

  Je werkt mee of leidt projecten rond de harmonisatie van de huidige datacenters, het uitfaseren van bestaande omgevingen en natuurlijk bouw je mee aan een eigentijdse nieuwe omgeving.

  Jij vormt een brug tussen techniek en informatiebeveiligingsbeleid en naar de informatieadviseurs.

  Het team is ambitieus en draagt de verantwoordelijkheid voor een infrastructuur vrijwel volledig in eigen beheer. Je kunt optreden als incident-, change- en testmanager en je bent vervangend Technical Information Security Officer (TISO).

  Het is een brede en afwisselende functie met veel complexe vraagstukken. Jij vindt het een uitdaging om dit aan te pakken en weet prioriteiten te stellen, altijd gericht op het einddoel.

  Teammanager ICT : "Onze omgeving bestaat uit een netwerk waarbij we over verschillende locaties in de regio werkplekken en dienstverlening faciliteren.

  Tijd- en plaatsonafhankelijk werken is onze standaard. We hebben op dit moment nog meerdere datacenters in ons beheer waar nog een harmonisatie op moeten worden uitgevoerd.

  We werken naar een nieuwe huisvesting, met een werkplekconcept dat de digitale ambitie van de gemeente Land van Cuijk gaat ondersteunen.

  Word je blij van een team dat verantwoording neemt, hun data beschermt en dagelijks bezig zijn met geavanceerde technieken zonder dat ze alles uitbesteden?

  Trots op je werk, trots op je team"

  Jij hebt

  Minimaal hbo werk- en denkniveau op het gebied van IT en relevante werkervaring als ICT-specialist in een complexe IT-omgeving.

  Daarnaast heb jij ervaring met :

 • Firewalling, switching
 • VmWare vsphere / SRMomgevingen
 • Backup implementaties, disaster recovery.
 • Citrix XenDesktop
 • Microsoft Azure
 • Bij voorkeur heb jij kennis van gemeentelijke vakapplicaties en onderstaande oplossingen :

 • Ivanti Automation / Workspace ControlIntune + autopilot
 • Oracle (basiskennis)
 • Microsoft SQL
 • Veeam Backup and replication
 • Wij zijn

  Als specialist systeem ben je onderdeel van Team ICT en Informatiebeheer, een van de 25 teams binnen onze nieuwe organisatie.

  In totaal zijn we met ongeveer 800 medewerkers. Onze werkwijze is betrouwbaar, innovatief en wendbaar. We hebben een open werksfeer, waar plezier voorop staat en je de kans krijgt je kracht en talent in te zetten en ambities waar te maken.

  Kortom, we zijn een werkgever waar je op (en mee) kan bouwen.

  Ons land

  Het Land van Cuijk ligt in een groene omgeving waar het uitgestrekte landschap, het water en de rijke historie hand in hand gaan met een actief verenigingsleven, ondernemerschap, innovatie en techniek.

  De gemeente is in oppervlakte de grootste van Brabant. De 90.000 inwoners in 33 kernen voelen zich hier thuis. Voor hen zijn wij iedere dag in touw.

  Wij bieden

  Afhankelijk van je ervaring bieden we je een salaris van maximaal € 4671,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (aanloopschaal 9, functieschaal 10) en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuzebudget van 17,05% van het bruto jaarsalaris.

  We bieden je een werkplek op kantoor maar ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden. Met het oog op een goede werk- / privé balans maken we hier samen afspraken over.

  Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Die wordt voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

  Vanaf 1 januari 2022 zijn onze kantoren tijdelijk in Cuijk en Grave, totdat begin 2024 het gemeentehuis van Boxmeer is verbouwd en ruimte biedt aan alle ambtenaren van de Gemeente Land van Cuijk.

  Geïnteresseerd?

  Solliciteer dan direct door je motivatiebrief en CV te uploaden via de daarvoor bestemde sollicitatieknop hieronder. Je motivatiebrief kun je richten aan de heer Berends

  Meer informatie?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier