Supply & Distribution Administrator Benelux
Texaco
Breda
6 dagen geleden

Ons bedrijf

Onder EG Group valt Texaco in de BeNeLux, BP in Frankrijk, Esso in Italië en Euro Garages in het Verenigd Koninkrijk. EG Group wil de bezoekers van haar locaties de beste service van de markt bieden.

Dit doen wij door het aanbieden van premium merken zoals Starbucks, Subway, Burger King, Spar en Carrefour. EG Group is een grote internationale speler welke volop in beweging is.

De functie

Als Supply & Distribution Administrator ben je verantwoordelijk voor verschillende processen. Je werkt nauw samen met de afdelingen Supply, Distributie, B2B en Terminals.

Hierbij onderhoud je de contacten met o.a. depots, leveranciers en collega’s in de Benelux en Frankrijk. Je komt in aanraking met het volledige proces van aankoop en opslag van brandstoffen en lubes tot en met uitrijden naar B2B en eigen sites.

De volledige administratieve opvolging en verwerking ligt in jouw handen. Alle gegevens m.b.t. lading / levering en facturering worden door jou zorgvuldig en foutloos verwerkt.

Alsook de controle van inkomende facturen van verschillende leveranciers binnen Europa. Afwijkende volumes & prijs- verschillen worden door jou vastgesteld en uitgezocht.

Daarnaast weet je de ladingen door derde partijen en de voorraadbeheer uitstekend te monitoren. Binnen de functie Supply & Distribution Administrator zal je starten met de basis, maar op korte termijn veel dingen leren, waarna je takenpakket steeds uitgebreider zal worden naargelang je kennis.

Jouw profiel

 • Hbo werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie- Logistieke en administratieve ervaring binnen een internationale organisatie is een pré-
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal - Je moet zeer nauwkeurig en onder tijdsdruk kunnen werken -

  Ervaring met SAP is een pré

  Ons aanbod

  Naast een afwisselende functie binnen een informeel, leuk team, bieden we je een marktconform salaris aan met een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

  EG Group is actief op zoek naar manieren om het bedrijf te laten groeien. Deze dynamiek zorgt voor een bijzonder uitdagende omgeving, met de mogelijkheid om je kennis en expertise uit te breiden en verder te ontwikkelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier