Culinair Adviseur Sligro Amsterdam
Sligro Food Group
Amsterdam, Noord-Holland
2 dagen geleden

Functie

Heb jij ruime ervaring als kok en maak jij makkelijk contact met mensen? En vind jij het leuk om jouw kennis over te dragen en voel jij je als een vis in het water als jij kan presenteren?

Solliciteer dan op de vacature voor de functie van culinair adviseur bij onze zelfbedieningsgroothandel in Amsterdam!

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een culinair adviseur voor 36 uur per week. Vanuit een professionele kookstudio, onder de naam "Proeftuin", verras je klanten met het bereiden, ruiken, proeven en promoten van een selectie uit ons zeer brede, hoogwaardige food-assortiment.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn :

 • Je zorgt voor beleving zodanig dat klanten worden geënthousiasmeerd en geprikkeld;
 • Je helpt klanten op enthousiaste en vakkundige wijze aan nieuwe bereidingswijzen, menutips en presentatie adviezen;
 • Je fungeert als schakel tussen verschillende afdelingen en zoekt actief de samenwerking met collega's;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de invulling van andere proeverijen in de vestiging (themadagen / wijn- / spijscombinaties e.d.);
 • Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied;
 • Je neemt deel aan activiteiten van het Sligro Culinair Team, zoals Night of the Proms, Kerstmarkt e.d. (door geheel Nederland);
 • Je springt waar nodig bij op andere (vers)afdelingen.
 • Werkdagen / tijden :

  Het betreft een fulltime functie van 36uur per week, verdeeld over 5 werkdagen. Waarbij de zaterdag een absolute must is.

  Op deze website lees je meer over wat je als Culinair Adviseur betekent voor onze vestigingen en klanten en maak je kennis’ met een paar van je mogelijk toekomstige collega’s!

  Functie-eisen

  Ben jij een entertainer met een passie voor koken?

  Wij zoeken een extravert persoon die live koken voor een grote groep klanten en presentatie via een geluidsinstallatie als uitdaging ziet.

  Je hebt dus een open en enthousiasmerende houding in het klantcontact. Je bent vooral een entertainer met verkoopkwaliteiten en kennis van kooktechnieken.

  Net als de rest van het team dien jij een herkenningspunt te worden voor de klanten in onze Vershal. Het is verder van belang dat je een teamspeler bent.

  We geloven dat een optimale samenwerking met de verspartners, de creativiteit in het team en ook de dienstverlening aan de klant ten goede komt.

  Tevens heb je de wil om te winnen en houd je van aanpakken. Tot slot heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben je collegiaal, flexibel om te ondersteunen op andere afdelingen, zelfstandig en heb je een commerciële instelling.

  Competenties

  Je beschikt over de volgende competenties : resultaatgerichtheid, klantgericht samenwerken, initiatief nemen, creativiteit en innovatie, mondeling communiceren, impact en commercieel handelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier