allround Marketeer
Vegro
Katwijk
6 dagen geleden

Over de functie

Als Allround Marketeer maak je deel uit van het Marketing Communicatieteam. Dit team zorgt ervoor dat onze particuliere en zakelijke klanten Vegro kunnen vinden en we ze aan ons binden.

Jij gaat je bezighouden met diverse marketing projecten, evenementen, onze winkelformule, de content kalender en je ondersteunt jouw collega-marketeers.

Tot voor kort hadden wij een externe marketing partner die ons strategisch en operationeel beleid uitvoerde voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Dit gaan we nu in huis doen. Om ons Marketing Communicatie team te versterken zijn wij op zoek naar een (junior) allround marketeer met 1-3 jaar werkervaring.

Je ontwikkelt relevante evenementen, aansprekende content en marketing materiaal en ondersteunt de winkels in hun doelstellingen.

Je zoekt actief de verbinding met jouw collega’s van Team online, Team vormgeving en de winkels en winkelleiders.

Het Marketing Communicatieteam team bestaat (binnenkort) uit een B2B marketeer en een of twee (junior) Allround marketeers.

Je rapporteert aan de Teamlead Marketing Communicatie. Naast het plannen en ontwikkelen van materiaal en evenementen hou jij je ook bezig met de customer journey, de klantenkaart, ons assortiment en ondersteun je de regio’s bij marketingvraagstukken.

Samen met het team zorg jij ervoor dat Vegro top-of-mind’ raakt en blijft bij onze particuliere en zakelijke klanten. Je gaat het verhaal van Vegro vertellen, ons bereik vergroten en ons merk lading geven.

Je bent een initiatiefrijke marketeer met frisse ideeën en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent communicatief vaardig en kunt het overzicht bewaren op momenten dat het hectisch is.

Daarnaast ben je resultaatgericht, positief, enthousiast en heb je humor.

Jouw specificaties

 • 1-3 jaar ervaring in marketing en communicatie, zowel online als offline.
 • Je hebt minimaal een HBO diploma in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie
 • Je bent creatief, ondernemend en je kunt goed plannen
 • Je bent daarnaast verbindend, leergierig en je kunt goed luisteren.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Als Allround marketeer binnen Vegro mag ik evenementen, content en marketing uitingen ontwikkelen die bijdragen aan de overall marketingstrategie.

  Daarbij werk ik nauw samen met andere marketeers, Team online en Team vormgeving. Juist door die intensieve samenwerking kan ik in korte tijd heel veel leren.

  Mooi meegenomen

 • 25 vakantiedagen op fulltime basis om je vakantiegeld uit te kunnen geven.
 • Professionele interne trainers om jou scherp te houden.
 • Belastingvoordeel via FiscFree.
 • Uitgebreid inwerkprogramma om jou helemaal thuis te laten voelen bij Vegro.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier