Chauffeur rangeerder - oproep
24/7 Chauffeursdiensten
Kruiningen, NL
39 dagen geleden

Omschrijving

Kun jij de trailer in één keer aankoppelen en aandocken? Show ons je stuurkunsten!

Werkzaamheden

Je werkt als oproep rangeer chauffeur op het eigen terrein van een aardappel fabrikant in Kruiningen. Je werkt in 2 ploegen (van 10.

00 uur tot 18.00 uur en van 22.00 uur tot 06.00 uur) die verdeeld worden tussen jou en een collega. In Bergen op Zoom is er nog een locatie waar ze 4 ploegendiensten (07.

00 uur tot 15.00 uur, 15.00 uur tot 23.00 uur en 23.00 uur tot 07.00 uur) draaien, ook daar kun je ingezet worden. Bij onze klant komen ruim 60 vrachten met aardappelen per dag binnen, deze aardappelen moeten allemaal gekeurd worden door de keurmeester.

Bij goedkeuring krijg via de portofoon te horen welke trailer er naar de productie gereden kan worden. Deze dock je aan en vervolgens zet je de band aan zodat de trailer leeg gedraaid kan worden.

Lege lege trailers koppel je aan en rijd je terug naar de parking.

Voordelen

 • Een salaris in de C schaal- Verloning volgens de TLN cao- Overuren worden op basis van 143,75 % uitbetaald- Weekenduren worden op basis van 163,75% uitbetaald op zaterdag en 213,75% op zondag -
 • Sparen voor werkkleding- Sparen voor je Code 95- Korting op je zorg- en diverse schadeverzekeringen- Mogelijkheid tot gebruik van de BP Plus Privétankpas

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier