Salesmanager
HumanTotalCare
Breda
6 uur geleden

Jij hebt je voelsprieten altijd uitstaan in de markt, op zoek naar kansen om mkb-prospects te overtuigen van de dienstverlening van ArboNed.

Je legt verbinding, achterhaalt de vraag achter de vraag en adviseert vanuit oprechte overtuiging meer te willen betekenen voor ondernemers.

Zo help je ArboNed groeien en kunnen we #meerbetekenen voor het mkb in regio Zuidwest Nederland.

Hoe ga je meer betekenen als Salesmanager bij ArboNed

Door structureel in de huid te kruipen van grotere mkb-prospects in jouw marktgebied, regio Zuidwest Nederland. En door goed naar hun behoeften op het gebied van verzuim, veiligheid en vitaliteit te luisteren en hier op te anticiperen met een sterk aanbod van de juiste producten en dienstverlening.

Je bent niet zomaar een commercieel gezicht in de regio, maar een adviseur die met goede oplossingen komt. En die aanwezig is waar hij aanwezig moet zijn.

Zo ken je de mkb-netwerken op je duimpje en ben je een gesprekspartner op niveau binnen alle relevante branches. Of het nu gaat om de bakker op de hoek of een productiebedrijf, jij weet hen te overtuigen van onze toegevoegde waarde.

Gezond ondernemen, daar zijn wij immers voor.

Met wie ga je meer betekenen in Zuidwest Nederland

Uiteraard heb je veel overleg en afstemming met jouw multidisciplinaire team in Breda, Tilburg en Goes dat bestaat uit bedrijfsartsen, casemanagers, arbeid- en organisatieadviseurs, veiligheidskundigen, ergonomen en vitaliteitsdeskundigen.

Allemaal enthousiaste mensen met dezelfde drive als jij, die goed met elkaar samenwerken en elkaar versterken. Hard werken, maar met plezier.

Daarnaast heb je veel contact met het landelijke salesteam, met de regiomanager en sparringpartners binnen jouw eigen vakgebied waarmee je regelmatig intervisie hebt.

En je werkt regelmatig samen met collega’s van marketingcommunicatie en IT.

Last but not least zit je natuurlijk aan tafel met HR, directie en management bij klanten en prospects. Voor hen ben jij een gesprekspartner op niveau, die weet waar hun uitdagingen en knelpunten liggen en ook hoe ArboNed daar meer in kan betekenen.

Wat is écht leuk aan deze baan

 • je kunt ondernemen in loondienst. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zelfstandig een succes te maken van jouw regio.
 • Je maakt natuurlijk wel deel uit van een grote, bekende speler die jou ondersteunt vanuit het hoofdkantoor in Utrecht.

 • interessante klanten waar altijd veel te beleven is.
 • geen dag is hetzelfde. Echt niet. Daarvoor gebeurt er teveel in jouw regio.
 • je kunt mkb-ondernemers verder helpen. Er is vaak (te) weinig kennis over verzuim in huis, terwijl de impact op de organisatie groot is.
 • De oplossingen die jij biedt, betekenen meer.

  Is er ook iets minder leuk

  Eerlijk en transparant, daar houden we van. Dus ja, we zeggen je eerlijk dat het soms moeilijk is om je boodschap over de bühne te krijgen in een wereld waarin iedereen het druk heeft en de focus lang niet altijd ligt op de dienstverlening die jij verkoopt.

  Wat neem je mee

  Jij bent een zelf startende bouwer en vindt het geen enkel probleem om zelf je bedje te moeten spreiden, new business te genereren en dagelijks bezig te zijn met acquisitie en relatiebeheer bij bestaande klanten.

  Wachten tot alles tot in detail duidelijk is voor je aan het werk gaat? Niets voor jou. Jij gaat van start en neemt gaandeweg de hordes die op je pad komen.

  Dat doe je uiteraard op een gestructureerde manier met een duidelijk plan. Ondernemend, flexibel en oplossingsgericht als je bent, is er weinig waar je niet uitkomt.

  Daarnaast ben je een echte verbinder, die collega’s, klanten en dienstverlening bij elkaar brengt. Samen komen jullie tot mooie inzichten.

  Bij jou is het glas half vol in plaats van halfleeg en als positief-criticus werk je graag mee aan vernieuwing.

  Daarnaast heb je :

 • een hbo-opleiding afgerond;
 • minimaal 5 jaar commerciële werkervaring;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden en een flinke dosis overtuigingskracht;
 • affiniteit of ervaring met arbodienstverlening;
 • door de jaren heen een mooi netwerk opgebouwd van mkb-klanten in regio Zuidwest.
 • Wat krijg je ervoor terug

  ArboNed is onderdeel van HumanTotalCare. De merken van HumanTotalCare met in totaal 1500 collega’s hebben één gezamenlijk doel : een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.

  Die missie dragen wij intern natuurlijk ook uit. Het team waar je in terecht komt kenmerkt zich als innovatief en analytisch. En verder :

 • een passend salaris in schaal 8 of 9 van onze cao afhankelijk van jouw ervaring (o.b.v. 40 uur), een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband .
 • een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen (plus de mogelijkheid om bij te kopen), een laptop, mobiele telefoon en een auto van de zaak.
 • aandacht voor preventie en vitaliteit in je werk richting klanten, maar ook voor jou met het my-way vitaliteits- en ontwikkelprogramma.
 • Groei de kant op die jij wil.

 • voorsprong op het gebied van IT, research & development en datascience. Wij onderstrepen de combinatie van mensgericht en datagedreven werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier