Application Lead Automation
MSD
Molenstraat, Oss, Netherlands
3 dagen geleden

Job Description

Ben jij een ervaren Application Lead Automation en toe aan een nieuwe uitdaging binnen IT?

Voor de IT afdeling in Oss zijn wij op zoek naar een

Application Lead Automation

Manufacturing Operations

Ons Manufacturing Operations team bestaat uit medewerkers die onze producten daadwerkelijk maken. We werken in onze productielocaties met een Safety First, Quality Always -

mentaliteit en streven naar continue verbetering. We werken lokaal, maar zijn aangesloten bij het wereldwijde productienetwerk, om de hoogste kwaliteit grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten te garanderen.

De functie

Als Application Lead Automation draag je bij aan een aantal veelzijdige en uitdagende projecten binnen diverse productieafdelingen.

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning, beschikbaarheid, validatie en geautoriseerd gebruik van meerdere automation systemen voor de site Oss.

De focus ligt met name op gebouw gebonden en facilitaire systemen, zoals toegangscontrole, BMS (HVAC) en EMS systemen. Je begeleidt en / of neemt deel aan grote en complexe industriële automatiseringsprojecten en nieuwbouw.

Je adviseert het leadership team Oss over nieuwe automatiseringssystemen ten behoeve van Facility Management en treedt op als het aanspreekpunt voor de productiefaciliteiten en de leveranciers.

Manufacturing & Supply Division

Onze Manufacturing & Supply Division streeft ernaar om wereldwijd de meest betrouwbare leverancier van biofarmaceutica te zijn.

Onze faciliteiten, in combinatie met onze externe partners en leveranciers, creëren onderling een internationaal productienetwerk dat toegewijd is om hoogwaardige, betrouwbare levering aan klanten en patiënten te bieden, altijd op tijd en elke keer opnieuw.

Jouw profiel

 • Een afgeronde Technische HBO opleiding (bijv. Industriële Automatisering);
 • Minimaal 7 jaar werkervaring in de industriële automatisering;
 • Kennis van systemen zoals Siemens, Desigo, Rockwell, Honeywell, SCADA, SAP en andere pakketen;
 • Ervaring in de Life Science Industry (o.a. cGMP, Safety, Validatie);
 • Sterke projectmanagementvaardigheden en beweze vermogen om complexe projecten te beheren;
 • Passie voor Len en Continuous Improvement;
 • Kennis en ervaring met de systemen (SDLC methodiek, een afgeleide van GAMP5) en Organisatie is een pré.
 • Wij bieden

  Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s.

  Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden :

 • Een competitief salaris;
 • 35,5 vakantiedagen;
 • 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
 • Een ploegentoeslag tussen de 15% en 25%
 • Incentive Plan;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verschillende trainingsmodules.
 • Wie we zijn

  Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als Merck in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als MSD in Europa, het Midden-

  Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

  Ons doel is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren, die levens redden en verbeteren. Met 69.000 werknemers in meer dan 140 landen werken we met ultramoderne technieken in laboratoria en fabrieken om innovatieve behandelingen aan te kunnen bieden voor een betere gezondheid van mens en dier.

  We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling.

  In Nederland werk je met 6.000 collega’s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

  Waar we naar zoeken

  Dankzij ons veelzijdige product portfolio kunnen we een interessante werkplek bieden voor iedereen. In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar hoogopgeleiden die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, maar net zo belangrijk zijn de diverse functies die onze fabrieken draaiende houden en de dynamiek van logistieke processen kunnen sturen.

  Samen werken we aan doorbraken op het gebied van gezondheid die de komende generaties zullen beïnvloeden. We nodigen je uit om samen met ons mee te denken en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie.

  Samen gaan we door met het uitvinden voor het leven, het beïnvloeden van levens en het inspireren van elkaar om zo tot de beste resultaten te komen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier