Schadeherstelmanager
Eminent
Utrecht, NL
6 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als schadeherstelmanager neem jij schades op en zet jij werkzaamheden in gang om deze schades te herstellen. Aan de hand van jouw inzicht weet jij wat er gedaan moet worden en welke personen daarvoor ingezet moeten worden.

Gemiddeld heb je zo’n 20 à 25 aanvragen per week. Daarnaast zijn er onvoorziene situaties zoals een storm die het aantal aanvragen per week kan verdubbelen.

Onder deze omstandigheden weet jij de rust te bewaren en zie jij waar de prioriteiten liggen. Je beschikt over een goed organisatorisch vermogen en kan logisch nadenken.

Verder ben je communicatief vaardig. Je hebt namelijk veel contact met bewoners die te maken hebben met schade(s) en het graag zo snel mogelijk opgelost zien.

Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Afgeronde MBO- opleiding Bouwkunde
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Bouwtechnisch inzicht
 • Bedrijfsomschrijving

  Binnen dit bedrijf werken 120 mensen. Het is een hecht bedrijf waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. De organisatie heeft haar hoofdvestiging in de omgeving Utrecht en daarnaast bedienen zij haar klanten vanuit een zestal andere locaties in heel Nederland.

  Verzekeraars en woningcoöperaties zijn de grootste klanten en de projecten zijn dan ook voornamelijk gericht op de woningbouw.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Werken in een zelfstandige functie
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier