Verkoopmedewerker (0-uren contract) - Den Haag Centrum - Bekijk deze vacature
Lucardi Juwelier
Den Haag Centrum
3 dagen geleden

Heb jij altijd al willen werken bij de leukste juwelier van Nederland? Dit is je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe verkoopmedewerker voor op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag .

Als verkoopmedewerker help en adviseer je de klanten bij het maken van hun keuze. Je zorgt er samen met het team voor dat de klant blij de winkel verlaat.

Je bent medeverantwoordelijk voor de presentatie van de sieraden en dat de winkel er netjes, schoon en opgeruimd uitziet.

Daarnaast voer je service- en kassawerkzaamheden uit. In deze afwisselende baan is elke dag anders!

Hoe ziet je dag eruit als verkoopmedewerker?

Als verkoopmedewerker begin je de dag met een kop koffie en neem je de planning voor de dag door die is opgesteld door de (assistent) bedrijfsleider.

Voordat we open gaan loop jij nog even een rondje door de winkel, en je zorgt er voor dat het er tip top uitziet.

Wanneer de eerste klant met haar dochtertje binnen komt lopen begroet je ze met jouw stralende lach. Je helpt en adviseert ze door in te springen waar nodig.

Je vindt het leuk om met ze mee te denken en helpt ze dan ook maar al te graag bij het kiezen uit de mooiste sieraden en horloges uit het assortiment van Lucardi.

Zodra je er achter komt dat het armbandje dat ze wil niet meer op voorraad is, bestel je deze meteen via de webshop. Je vraagt aan haar of ze hem thuis opgestuurd wilt hebben of liever wil ophalen in de winkel.

Als de klant een sieraad wil personaliseren, kan jij haar verblijden met het nieuws dat ze hem bij jou kan laten graveren! Nadat je de afgelopen weken al heel vaak hebt meegekeken, is het nu jouw beurt om gaatjes te schieten.

Nadat je de eerste oorbelletjes van de klant haar dochter hebt geschoten, heb je haar met alles kunnen helpen waar ze voor kwam.

Je loopt met haar mee naar de kassa, rekent alles netjes af, en pakt het leuk voor haar in.

Door jouw enthousiaste aanpak, en interesse in de klant heb je ervoor gezorgd dat de klant met een goed gevoel, en mooie sierraden, de winkel uitloopt! Dit geeft jou ontzettend veel voldoening.

Als later die dag de nieuwe voorraad binnenkomt etaleer je samen met je collega’s de sieraden in de vitrines en zorg je er weer voor dat de winkel er verzorgd uit ziet.

Maar jouw gevoel voor klantgerichtheid zorgt ervoor dat je direct klaar staat voor een klant die tijdens dit proces binnen komt lopen.

Zodra de winkel is gesloten, de winkel is opgeruimd en schoongemaakt en je nog een praatje hebt gemaakt met je collega’s, zit je werkdag er alweer op!

Wat breng je met je mee?

 • Je houdt van aanpakken, bent leergierig, staat bekent om je service gerichte instelling en vriendelijkheid naar klanten.
 • Daarnaast ben je sociaal, communicatief vaardig en een echte teamspeler.
 • Ook vind je het geen probleem om op sommige momenten alleen in de winkel te moeten staan en eventueel in je eentje te openen of in je eentje te sluiten
 • Je bent in ieder geval beschikbaar op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
 • Met jouw flexibele instelling stel jij jezelf waar nodig en mogelijk beschikbaar wanneer er gaten in het rooster gevuld moeten worden.
 • Ook ben je op de hoogte dat je extra hard nodig bent tijdens vakanties en feestdagen.

  Wat bieden we jou?

 • Een salaris conform het CAO detailhandel en non-food waar Lucardi bij is aangesloten.
 • We bieden je een 0-uren contract.
 • Daarnaast zorgen wij voor 20% personeelskorting vanaf dag één, een pensioenregeling (vanaf 20 jaar), een fiets en / of sportplan, een collectieve ziektekostenverzekering waar bij je je kan aansluiten, en reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
 • Naast de leuke collega’s en de gezellige sfeer bieden we je bij Lucardi uitdagende doorgroeimogelijkheden en zijn er voor jongeren tot 21 jaar mogelijkheden tot intern opleiden;
 • zo kan je tot 0,75 euro bruto per uur meer gaan verdienen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier