Mechanisch monteur
Processionals
Rotterdam, NL
2 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Wil jij impact maken? Voor een bedrijf in polymeren zoeken we een mechanisch monteur die graag veel eigen inbreng heeft. Samen met een klein en hecht team ben je verantwoordelijk voor al het mechanische onderhoud op het terrein.

Het kleinschalige bedrijf in Henrik-Ido Ambacht produceert polymeren die worden gebruikt voor industriële verf. Als mechanisch monteur ga jij je bezighouden met het onderhoud en oplossen van storingen aan twee reactoren.

Bij het onderhoud moet je denken aan vessels, pijpen, pompen en kleppen. Binnen deze functie heb je veel vrijheid om taken op te pakken en op jouw manier uit te voeren.

Omdat het bedrijf onderdeel is van een grote internationale organisatie zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Op deze locatie kun je doorgroeien naar plant-engineer.

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan met veel mogelijkheden? Kijk niet verder!

Functieeisen

Om de uitdagende functie uit te kunnen voeren is het van belang dat je goed zelfstandig kunt werken, maar ook sterk bent in teamverband.

Daarnaast breng je het volgende mee :

 • een afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde Operationeel Technicus (AOT), Middenkader Technicus Engineering richting werktuigbouwkunde, of Mechatronica richting WTB
 • minimaal 3 jaar ervaring als werktuigkundige / mechanisch monteur binnen de procesindustrie
 • ervaring in de chemie is een pluspunt, maar kennis van technische installaties is voornaam
 • Bedrijfsomschrijving

  Het bedrijf waar jij komt te werken is gespecialiseerd in de productie van polymeren voor industriële verf. Vrijwel ieder schip of viaduct wordt hiermee geverfd.

  Doordat het bedrijf onderdeel is van een groot concern zijn er ook voldoende middelen en doorgroeimogelijkheden. Door de kleinschaligheid heerst er een familiaire sfeer waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng.

  Arbeidsvoorwaarden

  De organisatie heeft jou als mechanisch monteur veel te bieden. Zo krijg je het volgende :

 • een bruto maandsalaris van €3.000,- tot €4.000,-
 • een eindejaar bonus bij indiensttreding
 • consignatietoeslag van 5%
 • in totaal 25 vakantiedagen (inclusief ADV dagen)
 • een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier