3D Tekenaar / Allround Medewerker
LMH Engineering
Ede, NL
2 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

3D Tekenaar / Allround Medewerker

Wat ga je doen?

In jouw combinatie-rol als 3D Tekenaar / Allround Medewerker vorm jij de schakel tussen ontwerp en uitvoering. Omdat je letterlijk met jouw handen bij allebei betrokken bent, kun jij overzicht bewaren, weet je precies wanneer wat gebeurt en waarom het gedaan wordt! Je zal zijdelings aansluiten bij de huidige (zeer ervaren) ontwerpen en hem 50% van je tijd op de tekenkamer ondersteunen.

Hierbij maak je 3D ontwerpen, teken je schetsen uit, moet je soms een detailontwerp aanpassen etc. Alle facetten komen voorbij.

De andere helft van je week draai jij mee op de productie. Je helpt en assisteert bij het ontwikkelen, voert testen uit, zal soms op werkplaats mee staan te zagen / frezen waar nodig.

Als het project maar goed (en uiteraard snel) uitgevoerd wordt. Mocht jij een (gedeeltelijke) commerciele functie ambieren zijn hier ook mogelijkheden voor! Nu direct, of in de nabije toekomst.

Wat wordt jou geboden?

 • En net salaris, dat afhankelijk van jouw ervaring bij start oploopt tot €3500
 • Mogelijkheid 32 uur te werken
 • Secundaire voorwaarden onder CAO; waaronder 33 vakantiedagen / pensioen / reiskostenvergoedingen
 • Interne- en externe bijscholingsmogelijkheid
 • Werken op een kleine afdeling waar jij een grote invloed kunt hebben!
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • MBO+ werk- en denkniveau met technische achtergrond (WTB / Metaaltechniek)
 • Jij voelt je thuis tussen machines en weet precies wat er bij komt kijken
 • Bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken
 • Een aanpakker, een doeners mentaliteit en iemand die zegt "we gaan ervoor"!
 • Je spreekt en leest / schrijft Nederlands en Engels
 • Waar ga je werken?

  Omdat jij als zeer allround medewerker binnen stapt bij dit bedrijf, zul je snel veel van de organisatie zien. Jij werkt al op twee plaatsen tegelijk, terwijl de organisatie in totaal slecht 15 mensen groot is! Hierdoor is er onderling veel overleg mogelijk, maar willen we ook werken met personeel dat zijn / haar eigen mannetje kan staan! We zoeken aanpakkers die iets bij ons bedrijf komen brengen!

  Jij krijgt in deze rol de kans zijdelings mee te lopen met een "oude rot" in het vak, een expert op het gebied van ontwikkeling, specifiek verpakkingsmachines / lijnen.

  Daarnaast krijg je de kans mee te werken op de werkplaats, of in de toekomst meer commerciele activiteiten op te zetten / over te nemen.

  Een functie met enorm veel perspectief naar de toekomst.

  Flexibiliteit is dan ook geen probleem binnen dit bedrijf. Wel is het allerbelangrijkste aan het einde van de dag dat een klant goed geholpen is.

  Hiervoor draag jij in deze rol zeker verantwoordelijkheid.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 20 757 0000 of david.meijer lmhengineering.com.

  Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon, share de vacature en we zullen je op gepaste wijze belonen.

  Arbeidsvoorwaarden

  €2800 - €3500 per maand

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier