Vrachtwagenchauffeur
Randstad
Veghel, Netherlands
22 uur geleden
source : Joof.nl

Locatie VEGHEL Functieomschrijving Hallo Jumbo!! Vrachtwagenchauffeur Dagelijks zie je ze op de weg : de gele vrachtwagens van Jumbo.

Met betrokken vrachtwagenchauffeurs, die er voor zorgen dat de winkels keurig op tijd worden beleverd. Omdat de Jumbo blijft groeien zoeken we voor de locaties Breda, Veghel, Beilen en Woerden chauffeurs die via Randstad Transport willen werken bij Jumbo! Ook als je nog niet in het bezit bent van je rijbewijs CE, zijn er mogelijkheden! Als chauffeur bij Jumbo zorg je er voor dat de winkels tijdig worden voorzien van nieuwe voorraad.

Je rijdt met een trekker-oplegger van het distributiecentrum naar de winkels. Daarbij kom je soms midden in de drukke binnenstad terecht, dus het is voor jou een uitdaging het hoofd koel te houden.

Op locatie bij de winkels los je de rolcontainers, waarbij je vaak geholpen wordt door de winkelmedewerkers. Verder houd je je administratie goed bij, met behulp van je boordcomputer.

Je start vroeg in de ochtend en je werkdag duurt ongeveer 10 à 12 uur. Natuurlijk wordt er daarbij rekening gehouden met de wettelijke rij- en rusttijden.

Zaterdag is een drukke dag in de winkeldistributie, dus het is een pré als je op deze dag kunt werken. Je rooster is 4 weken van tevoren beschikbaar, dus je weet ruim op tijd wanneer je ingepland bent.

Heb je je CE-rijbewijs nog niet, maar heb je wel de ambitie om vrachtwagenchauffeur te worden? Dan kun je via Randstad Transport opgeleid worden tot chauffeur.

Via een opleidingstraject haal je je C- en CE-rijbewijs met code 95, om vervolgens bij Jumbo aan de slag te gaan als winkeldistributiechauffeur.

Ook tijdens je opleiding kun je al aan de slag, eerst in het magazijn en later als rangeerchauffeur en bakwagenchauffeur.

Om in aanmerking te komen voor dit traject moet je wel minimaal 2 jaar in het bezit zijn van je B-rijbewijs en de Nederlandse taal machtig te zijn. Waar zijn we naar op zoek?

 • Rijbewijs CE met code 95 en digitale bestuurderskaart
 • Of rijbewijs B met de bereidheid om je rijbewijs CE te behalen via ons opleidingstraject
 • Parttime of fulltime beschikbaar, bij voorkeur op zaterdag
 • Je bent representatief; jij bent het visitekaartje van Jumbo! Werken via Randstad Transport bij Jumbo betekent;
 • Verloning volgens de Cao van Jumbo op basis van ervaring (tussen €13,90 en €15,25)
 • Werken op uitzendbasis of via een detacheringscontract met urengarantie
 • Kans op overname en een vast contract bij Jumbo
 • Correcte en tijdige uitbetaling per week of periode (4 weken)
 • Pensioenopbouw volgens het Pensioenfonds Vervoer
 • Werken op basis van je eigen beschikbaarheid
 • Tijdens je dienstverband mogelijkheden tot het volgen van je nascholing code 95 Daarnaast hebben we een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals entree kaarten voor truckstar.
 • Werken bij Randstad is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Heb je interesse in deze functie?

  Solliciteren kan via onderstaande button. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures.

  Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier